Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

ALIGHIERI

ALIGHIERI is een prachtig merk, geliefd om zijn unieke en opvallende sieraden. Geïnspireerd door het werk van de Italiaanse dichter Dante Alighieri, is elke collectie een kunstwerk op zich, perfect voor degenen die op zoek zijn naar iets anders dan traditionele sieraden.

De ontstaansgeschiedenis van ALIGHIERI


Het merk ALIGHIERI werd opgericht door Rosh Mahtani, een Oxford afgestudeerde in Franse en Italiaanse taal. Ze wilde haar passie voor de taal en cultuur combineren met haar liefde voor kunst en design. Dit deed ze door sieraden te maken die geïnspireerd waren op het meesterwerk van Dante: De Goddelijke Komedie. Elke collectie is als een hoofdstuk uit het boek, met unieke stukken die elk hun eigen verhaal vertellen.

Ontdek het merk ALIGHIERI


ALIGHIERI staat bekend om haar rauwe esthetiek, met stukken die vaak onafgewerkte en organische vormen en texturen bevatten. Deze unieke stijl heeft het merk een trouwe aanhang gegeven en het is vaak te zien op de pagina`s van toonaangevende modebladen. Bovendien worden de sieraden van ALIGHIERI met de hand gemaakt in Londen, wat garandeert dat elk stuk uniek is.

Populaire items van ALIGHIERI


Enkele van de meest populaire items van ALIGHIERI zijn hun kettingen. Vooral de `Leone Medallion` en `Il Leone` kettingen, die beide een leeuwenbeeldje bevatten, zijn favoriet bij fans van het merk. Daarnaast worden ook hun ringen en oorbellen, met hun opvallende en unieke designs, zeer gewaardeerd.

Karakteristieken van het merk ALIGHIERI


Wat ALIGHIERI onderscheidt, is de unieke combinatie van kunst en cultuur die in elk stuk verweven is. Het merk is diep geworteld in literatuur en geschiedenis, wat terug te zien is in de namen en verhalen achter de sieraden. Dit geeft een zekere diepte en betekenis aan elk stuk, wat het meer maakt dan alleen een sieraad.

De invloed van literatuur in ALIGHIERI


ALIGHIERI is meer dan alleen een sieradenmerk, het is een viering van literatuur en kunst. Elk stuk is bedoeld om een verhaal te vertellen, om een gesprek te beginnen, om de drager eraan te herinneren dat, net als de personages in Dante`s epos, we allemaal onze eigen reis doormaken, vol uitdagingen en triomfen.

Het aanschaffen van ALIGHIERI items op Miinto


Op Miinto kunt u een uitgebreide collectie van ALIGHIERI vinden. Of u nu op zoek bent naar een statement ketting, een subtiele ring of een paar oorbellen met karakter, u kunt het hier vinden. Verrijk uw garderobe met de prachtige stukken van ALIGHIERI en begin uw eigen reis door de Goddelijke Komedie.

Wat maakt ALIGHIERI uniek?


ALIGHIERI onderscheidt zich door zijn diepe band met literatuur en kunst. Elke collectie is een eerbetoon aan het werk van Dante, en elk stuk is een verhaal op zich. Dit, samen met de unieke en opvallende designs, maakt ALIGHIERI echt uniek in de wereld van de sieraden. ALIGHIERI is een merk voor de moedigen, de dromers, de lezers en de kunstliefhebbers. Het is een merk voor degenen die geloven dat sieraden meer kunnen zijn dan alleen versieringen, dat ze een verhaal kunnen vertellen en een betekenis kunnen hebben. Het is een merk voor degenen die waarde hechten aan kwaliteit en originaliteit, en die niet bang zijn om op te vallen in de menigte.

Verwijder alle filters

ALIGHIERI

pagina 1 van 1

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.