's Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en gratis retournering
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Mandje 0

Je winkelmandje is leeg

Vind uw favoriete producten

Menu

GRATIS VERZENDING VANAF €100

GRATIS RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN

Home Merken Adidas
Terug

Adidas

Als je goede sportschoenen nodig hebt, dan is Adidas meestal het eerste merk waar je naar kijkt. Je kan immers altijd bij Adidas terecht voor sportschoenen, maar ook voor je alledaagse schoenen. Er is ook heel wat mode te ontdekken, dus Adidas is altijd een merk die in je kleerkast terechtkomt.

Adidas schoenen en mode zijn makkelijk te herkennen. De meeste schoenen en kledij heeft het typische Adidas logo met drie strepen. Natuurlijk wordt dit logo soms door andere merken nageaapt, maar het verschil wordt snel duidelijk wanneer het neerkomt op kwaliteit. Als je liever duurzame en comfortabele schoenen draagt, dan is Adidas zeker het aanbevolen schoenenmerk.

Kleuren Voor Alle Voorkeuren

Wanneer je trouw blijft aan één merk, dan wil je natuurlijk wat variatie in kleuren. Gelukkig is dit geen probleem voor Adidas, want er zijn verschillende kleuren en ontwerpen beschikbaar in de collectie voor dames, heren, en kinderen.

De meest populaire kleuren voor de damescollectie zijn zonder twijfel wit en roze. Er zijn ook wat zwarte schoenen beschikbaar, deze zijn meestal meer geschikt als dagelijkse schoen, want ze tonen minder snel vlekken.

Heren die graag Adidas dragen kunnen dit jaar rekenen op heel wat blauwe kleuren. Er zijn ook wat uitzonderlijke kleurcombinaties beschikbaar, inclusief oranje en blauw. Natuurlijk kunnen de heren nog steeds rekenen op de traditionele witte schoen met zwarte strepen.

De collectie voor kinderen levert een combinatie van kleuren; dit omvat de kleuren populair voor dames en heren. De collectie bevat schoenen voor de allerkleinsten, maar ook voor kinderen en tieners!

Wat Zijn De Meest Populaire Adidas Schoenen In Deze Collectie?

Adidas heeft heel wat populaire schoenen, en dit kan je keuze natuurlijk wat moeilijker maken. Gelukkig zijn er bepaalde schoenen in de collectie die iets populairder zijn. Laten we daarom even kijken naar de meest populaire schoenen in de collectie.

Adidas X_PLR F33900

Deze schoen is bijzonder populair voor heren, en het is meteen duidelijk waarom! De schoen heeft een bijzonder mannelijk uiterlijk en is geschikt voor alledaags gebruik en sport!

Het materiaal gebruikt voor de buitenkant van deze schoen is synthetisch materiaal; dit betekent dat klanten kunnen rekenen op bijkomende voordelen. Synthetisch materiaal is bijzonder sterk en duurzaam, maar past ook comfortabel rond de voet. De zool is gemaakt van duurzaam rubber. Hiermee kan je comfortabel de dag tegemoet.

Adidas Stan Smith W G27893

Dit merk gebruikt niet alleen synthetische materialen voor de buitenkant van de schoen; dit is meteen duidelijk wanneer je kijkt naar de W G27893 in deze collectie. De buitenkant van de schoen is gemaakt van leer. Dit heeft natuurlijk als voordeel dat de schoenen volledig waterbestendig zijn.

De Stan Smith W G27893 heeft ook een bijzonder mooi ontwerp en is daarom heel populair voor dames. De zijkant van de schoen heeft een hartje in het ontwerp, met daarin de typische strepen waarmee dit merk geassocieerd is. Het ontwerp heeft ook veters over de lengte van de schoen, dit betekent dat je de schoenen zowel los als strak kunt dragen!

Filter

2969 resultaten

Pagina 1 van 30

Volgende

Pagina 1 van 30