's Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 50€ en gratis retournering
Lees hier over bezorging tijdens de feestdagen
Mandje 0

Je winkelmandje is leeg

Menu
GRATIS VERZENDING VANAF 50€ EN GRATIS RETOURNERING

GRATIS VERZENDING VANAF €50

GRATIS RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN

Back

Zonnebrillen van Gucci

Bij Gucci gaan de bijvoeglijke naamwoorden zoals vooruitstrevend, innovatief en invloedrijk samen met zelfstandige naamwoorden als duurzaamheid, traditie en kwaliteit. Wat tegenwoordig is uitgegroeid tot een luxe merk van formaat is eerder begonnen als lederwarenbedrijf in 1921.

Tegenwoordig staat Gucci voor een kosmopolitische stijl, zonder daarvoor het traditionele vakmanschap van Toscane uit het oog te verliezen. Net als de rest van de collectie staan ook de Gucci zonnebrillen voor elegantie en luxe. Het is niet voor niets een van de meest populaire en meest gerespecteerde modemerken ter wereld. 

De opkomst van de Gucci zonnebrillen

Het merk zelf zet al sinds 1997 in op meer dan alleen maar kleding en mode, de collectie werd veel breder naar horloges, sieraden parfums en natuurlijk de beroemde Gucci zonnebrillen. Vooral hier laat Gucci graag de creativiteit de vrije loop. Dat zorgt voor een aantal monturen die ook echt alleen maar van Gucci zouden kunnen zijn.

De collecties van Gucci variëren van in het oog springende, grote exemplaren tot sierlijke en fijne modellen. De kern van het ontwerp van Gucci zonnebrillen bestaat echter uit de randloze en vierkante vormen. Deze zijn te krijgen in een breed assortiment aan kleuren, zonder de klassieke elegantie waarvoor Gucci bekend is geworden voorbij te gaan. 

Niets tipt aan de originele Gucci zonnebrillen

En natuurlijk is het juist deze elegantie van het Italiaanse modemerk dat zoveel vervalsers als jaren na proberen te maken. En we zeggen niet voor niets ‘proberen’ want het lukt niemand om gewoon dezelfde kwaliteit en klasse te bieden die zit in een paar Gucci zonnebrillen. 

Daarom zijn de Gucci zonnebrillen buitengewoon geliefd. Het Italiaanse ontwerp van deze zonnebrillen doet je denken aan de kleuren en de silhouetten van de jaren ’80. Het mooie van de Gucci zonnebrillen zijn dat je deze perfect kunt combineren met een paar andere stijlvolle accessoires van het merk. Denk bijvoorbeeld aan een mooie riem of een gouden horloge van Gucci. En ook al combineer je het met andere merken, het feit dat je een van de Gucci zonnebrillen draagt gaat er altijd voor zorgen dat je een statement maakt.

Gucci zonnebrillen bestel je online via Miinto

Het woord ‘Gucci’ is voor veel modeliefhebbers al genoeg om gelijk een keer te willen kijken. En de Gucci zonnebrillen zijn dan ook zeker het geld waard. Maar als je dan toch gaat kijken naar een paar mooie zonnebrillen van Gucci dan bestel je die altijd via Miinto. Want hier heb je gelijk een overzicht van de verschillende populaire Gucci zonnebrillen, en zie ook gelijk of er misschien een aantal in de sale zijn. Dat maakt het kopen van een paar luxe zonnebrillen nog net dat beetje leuker. Daarnaast heb je vaak jouw nieuwe zonnebril de volgende dag gelijk al in huis – hoe fijn is dat?

Filter (1)
Prijzen in nl  EUR
Sale   Premium brands  

719 resultaten

  • 1
  • 2
  • 8

Pagina 1 van 8

Volgende
  • 1
  • 2
  • 8

Pagina 1 van 8