Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

BOTTEGA VENETA

Bottega Veneta is een echt Italiaans ledermerk dat al bestaat sinds 1966. Het is opgericht door Renzo Zengario en Michelle Taddei. Als we kijken naar wat Bottega Veneta in het Italiaans betekent dan geeft het iets weg over waar dit modemerk zo goed in is – ‘Venetiaans atelier’. Vanwege de unieke manier waarop het leer wordt geknoopt was het merk al snel bekend. Bottega Veneta gaat voor tijdloos ontwerp en kiest er daarom voor om geen schreeuwerige logo’s te gebruiken. In de jaren 80 werd Bottega Veneta steeds populairder bij de jetset en koos er toen voor om iets meer trendy te worden. Tegenwoordig is Bottega Veneta weer terug waar het ooit is begonnen, een no-logo imago en geweven leer voeren de boventoon.


Terug naar het oorspronkelijke design


De Duitse Tomas Maier - creatief directeur van het label sinds 2001 – vond de oorspronkelijke identiteit van Bottega Veneta enorm belangrijk. De initiële slogan van het merk was ‘When your own initials are enough’ een duidelijke indicatie dat Bottega Veneta het niet nodig vond om overduidelijk te pronken met logo’s. Het belangrijkste onderscheidende kenmerk van de Bottega Veneta tassen was immers het vlechtmotief zelf. De uitstekende kwaliteit van de tassen in combinatie met de vakbekwaamheid waren voor dit Italiaanse merk de belangrijkste waarden.


De collectie van Bottega Veneta


De geweven Bottega Veneta tassen zijn wel degelijk een investering, maar wel een investering die altijd trouw blijft. Het zijn echte klassiekers die je niet snel wel gaat doen. Een van de klassiekers die Bottega Veneta iconisch heeft gemaakt is ‘the knot.’ Dit clutch-achtige doosje is ondertussen bijna in elke collectie van elk modehuis te vinden – maar het origineel vinden we terug bij Bottega Veneta. Naast het feit dat het ongelofelijk mooie tassen maakt heeft het merk ook een ready-to-wear collectie voor mannen en vrouwen. Als je deze look helemaal af wilt maken kun je dat doen met parfums en sieraden van dit befaamde Italiaanse merk.


Bottega Veneta bij Miinto


Als we voor Bottega Veneta gaat dan weet je het zeker – jij zoekt iets exclusief! En daar zit natuurlijk een prijskaartje aan vast. Dit Italiaanse modehuis heeft voor iedereen iets: van truien tot tassen, van laarzen tot jurken. En natuurlijk doet het een klein beetje pijn wanneer je gaat afrekenen, maar dan heb je ook iets bijzonders en exclusief.

Maar dan nog wil je natuurlijk niet te veel betalen voor jouw nieuwe artikel. Daarom koop je altijd bij Miinto, je weet zeker dat je kunt kiezen uit een ruime collectie, dat je altijd de beste prijs betaalt en dat je morgen jouw nieuwe fashion item in huis hebt. Dus als jij ook helemaal klaar bent om te showen met Bottega Veneta, dan bestel je snel!

Verwijder alle filters

Bottega Veneta

pagina 1 van 35