Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf €100 en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

RAIZZED

Raizzed is een kledingmerk dat zowel kindermode als adolescentenmode ontwerpt met het concept van coolness en fashtainment.

De Geboorte van Raizzed


Raizzed is opgericht met een belangrijke visie in gedachten - Kiddo Fash-tainment. Dit is een term die het merk zelf heeft bedacht, die het idee van mode verenigt met vermaak, en is ontworpen om kinderen en tieners aan te spreken die graag hun persoonlijkheid willen uitdrukken en het leuk vinden om zich te kleden.

Ontdekmerk Raizzed


Raizzed is een merk waar de focus ligt op kwaliteit en stijl zonder zich zorgen te maken over het prijskaartje. Het assortiment omvat alles van cool bedrukte T-shirts en dekselse denim, tot chique truien en comfortabele sweatshirts, perfect om te mixen en matchen voor de levendige persoonlijkheden van jonge consumenten.

Eigenschappen van Raizzed


Raizzed heeft een sterk stijlgevoel dat opvalt bij modebewuste jonge mensen. Het merk is sterk geïnspireerd door popcultuur en het straatbeeld, wat tot uiting komt in hun ontwerpen. Sommige stukken hebben speelse en levendige prints, terwijl andere een meer minimalistische en gestroomlijnde esthetiek hebben. Ongeacht het ontwerpmotief, elke stuk is gemaakt om comfortabel te dragen en duurzaam te zijn.

Weerspiegeling van Persoonlijkheid


Een groot ding over raizzed is dat het een scala aan verschillende stijlen en ontwerpen anbiedt om te zorgen voor die persoonlijke touch. Of een tiener nu sportief of stijlvol, retro of modern, schattig of cool is, zij hebben de perfecte outfit voor hen. Elk kind kan hun unieke persoonlijkheid laten schijnen met hun keuze van raizzed kleding.

Raizzed op Miinto Aanschaffen


Het vinden en kopen van de nieuwste stukken van Raizzed is eenvoudig en gemakkelijk op het Miinto-platform. Het assortiment van het merk is rijk en divers, met talloze opties voor kinderen van alle leeftijden. Dankzij het gemakkelijke en handige online winkelplatform van Miinto kunnen klanten de beste stukken van Raizzed rechtstreeks naar hun voordeur krijgen. Raizzed is een fascinerend merk dat zich echt afspeelt in het veld van kinder- en jeugdmode. Met zijn unieke benadering van ontwerp en zijn onverbiddelijke inzet voor kwaliteit en stijl, is het geen wonder dat het zo gemakkelijk is om kinderen en tieners de winkels in te krijgen om hun favoriete nieuwe stukken te bemachtigen. Klanten kunnen vertrouwen dat ze een merk kiezen dat Oké om draagt voor hun unieke stijl, comfort en de solide constructie die nodig is om hun dagelijkse avonturen te overleven - precies wat Miinto altijd heeft aangenomen.

Verwijder alle filters

Raizzed

pagina 1 van 2