Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Gratis verzending vanaf 100€

Retourneren tot 15 januari

PAUL & SHARK

Het merk Paul & Shark is opgericht door de familie Dini in 1975 en staat tegenwoordig synoniem voor Italiaanse stijl en elegantie. Het doel van Paul & Shark is altijd geweest om te streven naar verbetering, of dat nou komt door het strenge selectieproces om de kwaliteit te waarborgen of het gebruik van luxe materialen. Bij Paul & Shark heb je verschillende opties, je hebt namelijk luxe lijnen, smart casual lijnen en een sportkledinglijn.

Het is een combinatie van stijlvolle details en technische stoffen. Het is dan ook niet vreemd dat Paul & Shark behoort tot het hogere en toch ietwat duurdere segment. De inspiratie voor Paul & Shark komt overigens vanuit het maritieme buitenleven en ademt daarom ook elegantie en vrijheid.


De befaamde pullover van Paul & Shark


De bijna wereldbekende pullover van Paul & Shark is geboren in 1978. Dit was ook gelijk het begin van een nieuwe collectie waterafstotende knitwear. Al snel bleek de pullover ongelofelijk populair en het werd al snel het icoon van Paul & Shark. Naast het feit dat de pullover natuurlijk ongelofelijk mooi en duurzaam is wordt deze ook nog een keer verkocht in een handige metalen box. Deze metalen box kun je daarna nog na veel verschillende dingen gebeuren, ook een beetje meer milieubewust dus.


Een merk over de hele wereld


Tegenwoordig is Paul & Shark uitgegroeid tot een merk dat meer heeft dan alleen een pullover. Het heeft kledingcollecties voor kinderen, vrouwen en mannen. Naast de kledingcollectie hebben ze ook een accessoire collectie. De collectie is beschikbaar in 70+ verschillende landen en diverse luxe verkooppunten. CEO en directeur Andrea Dini staat tegenwoordig aan het roer van het bedrijf en hij is onderdeel van de derde generatie van de Dini familie.

Daarnaast is het merk ook behoorlijk milieubewust, iets wat uit meer blijkt dan alleen de verpakking. Zo staan er op het hoofdkantoor van Paul & Shark meer dan 500 zonnepanelen. Hierdoor is het een echt groen bedrijf geworden. Het is mogelijk om ongeveer 15 procent van de jaarlijkse energiebehoefte van het bedrijf te dekken met deze zonnepanelen. Weer een goede stap van het bedrijf om nog beter met ons milieu om te gaan.


Paul & Shark bestel je online via Miinto


Ben jij ook helemaal gek van Paul & Shark? Niet zo vreemd, van de combinatie van Italiaanse elegantie en stijl is perfect weergegeven in dit mooie merk. Met kledingstukken die van begin tot eind helemaal in Italië worden gemaakt hebben we het hier echt over prachtige stukken. Je kunt je dankzij Miinto van top tot teen helemaal kleden in dit uitstekende merk, mede vanwege een variërende collectie en natuurlijk de bekende warme jassen en truien. Ben jij klaar om te gaan voor Paul & Shark? Dan betekent dat bestellen via Miinto! Want dan heb je niet alleen keuze uit de collectie van Paul & Shark, maar ook nog 200.000 meer producten. En daarbij heb je ook nog eens de optie om jouw product gratis te retourneren als het toch niet helemaal valt zoals je misschien had gedacht.

Verwijder alle filters

Paul & Shark

pagina 1 van 18

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.