Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf €100 en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

MOLIIN

Wanneer we denken aan een aantal van de meest bekende en invloedrijke modesteden van de wereld dan denken mensen vaak aan Parijs, Milaan, Londen of New York. Maar wist je dat Kopenhagen ook steeds vaker hoog aangeschreven staat vanwege hun bruisende modescene? Steeds vaker staan ontwerpers uit Denemarken in de spotlights, en dringen ze door tot de internationale top.

Het is dan ook niet vreemd dat wij bij Miinto steeds vaker Deense merken kunnen aanbieden, en een van de mooiere merken waar we enorm trots op zijn is MOLIIN. Dit merk is opgericht door de Deense Lotte Moliin in 2013, waar de naam van het merk dan ook vandaan komt is geen verrassing. Ze heeft haar opleiding gehad aan de beste ontwerpersopleiding van Denemarken – de Designskolen Kolding. Hoewel ze al meerdere jaren onderdeel was van modewereld was ze toch niet helemaal tevreden, ze vond dat het tijd was voor iets anders – iets verfrissends, iets rauws. En zo is MOLIIN begonnen.


Een eigenwijze collectie


De collecties van MOLIIN zijn vaak geïnspireerd op de urban vrouw die zich graag wil uitdrukken. De collecties van MOLIIN draaien vaak om de prints die ze gebruiken. Daarom is het ook niet vreemd dat deze prints bijzonder mooi zijn en vaak er waanzinnig uitzien. Zo heeft elk artikel van MOLIIN toch weer een eigen touch en blijft uniek.


De focus op kwaliteit


Vanaf het begin was kwaliteit al erg belangrijk voor Lotte Moliin. Daarom is het ook niet vreemd dat het merk MOLIIN voor elk kledingstuk de tijd neemt. En daarnaast is het ook nog eens super belangrijk dat de stijl van het merk herkenbaar is. Voor de trouwe klant is de kleding van MOLIIN ook direct herkenbaar, voor iemand die het voor de eerste keer ziet is het vooral opvallend. Het is een merk dat precies aansluit bij de zelfverzekerde, onafhankelijke vrouw. Een vrouw die durft te dragen wat ze wil dragen. Daar past de stijl van MOLIIN perfect bij.


Een explosie van kleur


En als we het hebben over een flinke dosis zelfverzekerdheid dan menen we het ook echt. Van met een merk als MOLIIN breng je echt een explosie van kleur naar je kledingkast. Combineer het rauwe randje van het merk met de gave, Boheemse, vrouwelijke look. Als je naar de collectie van MOLIIN op Miinto kijkt dan zie je dat hier opvallende printjes en interessante details centraal staan.


Ook MOLIIN bestel je natuurlijk op Miinto


Het concept van Lotte Moliin voor haar merk was het feit dat de kleding van MOLIIN de vrouwelijkheid moest benadrukken, maar wel met een coole, rauw attitude. Het stadsleven zorgde bij haar voor de nodige inspiratie, een plek waar vrouwen constant zoeken naar een eigentijdse look. Dat zorgt voor de MOLIIN collectie die zoals sportieve als casual elementen heeft. En als jij ook zo’n fan bent geworden van MOLIIN dan bestel je heel gemakkelijk via Miinto. Zo kun je gemakkelijk zien welke artikelen op dat moment in de sale zijn en heb je vaak jouw nieuwe kleding de volgende dag al in huis.

Verwijder alle filters

MOLIIN

pagina 1 van 1

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.