Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Gratis verzending vanaf 100€

Retourneren tot 15 januari

MARNI

Marni is een wereldberoemd Italiaans merk dat zich specialiseert in cosmetica, parfums, textiel, schoenen en dameskleding. Het merk is vooral bekend geworden vanwege de originele en unieke grafische prints en het feit dat ze een overvloed aan texturen gebruiken bij hun modellen. Qua prijs valt Marni zeker in het luxe marktsegment.

De belangrijkste concepten voor Marni zijn onvoorspelbaarheid, experimenteel en elegantie. Het design is subtiel maar toch revolutionair. Hierdoor biedt het vanuit zichzelf al een flink aantal mogelijkheden. Het unieke gebruik van kleuren en materialen is waar het experimentele aspect goed terug is te zien. Ze hebben de lef om verschillende silhouetten met prints te combineren en zijn niet bang voor rigoureuze en grafische ontwerpen. Volgens Marni is mode een concept van vrijheid en expressie en is het uiteindelijk niet gebonden aan leeftijd of andere factoren.


De geschiedenis van Marni


De oprichter van Marni is Consuelo Castiglioni en het bedrijf bestaat al sinds 1994. Castiglioni zag nichemarkt voor haar eigen kledinglijn vanwege het feit dat haar schoonfamilie bont leverde voor grote designers. Zeker toen Marni opgericht werd gebeurde het vervaardigen van bont nog vaak op de ouderwetse manier. Tegenwoordig is Marni een echt familiebedrijf geworden en is de dochter van Consuelo verantwoordelijk voor het online gedeelte en haar man Gianni fungeert tegenwoordig als CEO.

Vanuit het concept van bont zag Castiglioni het meer als een ‘normale’ stuf in plaats van een veel te duur toegevoegd product. Ze maakte het moderner en draagbaarder. Met of zonder bont, Marni bleek voor veel klanten gewoon een perfecte combinatie. Overigens, de naam van het label is te danken aan de zus van Consuelo.


De collectie van Marni


van oorsprong kent Marni eigenzinnige prints die zijn geïnspireerd door vintage weefsels en vormen. Tegenwoordig gebruikt Marni nog steeds dezelfde elementen, maar wel meer gestroomlijnder dan voorheen. Ze richten zich vooral op het schikken van textuur met de focus op blauw, beige en grijs en daartussen worden heldere kleuren afgewisseld. Daarnaast is Marni ook uitstekend in het maken van geplooide en gerimpelde tassen – deze behoren tot de populairste tassentrends van de laatste paar seizoenen.


Marni sale bij Miinto


Natuurlijk zou je het liefst Marni in de sale kopen, dat snappen we bij Miinto maar al te goed. Ook al is het een wereldberoemd Italiaans merk, je wil het liefst de beste prijs betalen. En dan heb je geluk, want we hebben af en toe Marni sale bij Miinto. Maar zoals je kunt begrijpen blijven dat soort artikelen nooit echt lang te koop. Mocht je dan interesse hebben, dan is het een goed idee om snel te beslissen.

Naast een ruime collectie van Marni is het ook mogelijk dat je jouw artikel vaak morgen al in huis hebt. Want als je dan jouw Marni wil in de sale hebt weten te scoren dan wil je natuurlijk niet langer wachten om er mee te kunnen showen!

Verwijder alle filters

Marni

pagina 1 van 32

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.