Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

LYLE & SCOTT

Met Lyle & Scott hebben we het ook een mooi mannenmerk dat oorspronkelijk uit Schotland komt. We hebben het hier echt over een premium label dat vooral op het gebied van onder andere knitwear een behoorlijke reputatie heeft opgebouwd. Zo werken ze niet alleen samen met een aantal prominente golfspelers, maar ook met Christian Dior. En dit alles doen ze om te zorgen voor sportieve en elegante vrijetijdskleding voor mannen. En aangezien het een modemerk is dat al meer dan 140 jaar indruk weet te maken durven we ook aardig te stellen dat het ze goed lukt.


Iets meer over de geschiedenis van Lyle & Scott


Wanneer we het hebben over Lyle & Scott dan hebben we het over een merk met een behoorlijke geschiedenis. Het is begonnen in 1874 en werd vooral in de ’60er jaren redelijk bekend omdat veel sporters en muzikanten het begonnen te dragen. Het merk Lyle & Scott is duidelijk te herkennen dankzij de gouden adelaar op de borst. Het merk heeft een lange, rijke traditie met betrekking tot het ontwerpen en maken van modieuze kleding van uitstekende kwaliteit.

Kwaliteit is natuurlijk mooi, maar wat Lyle & Scott vooral zo goed maakt is het feit dat ze telkens weer het voor elkaar krijgen om aan te sluiten bij de modetrends van dit moment. Als we kijken naar het huidige modebeeld dan lukt het Lyle & Scott telkens weer om perfect te combineren met andere trendy mode artikelen. Juist die combinatie van klassiek en modern maakt dit merk interessant en zo fijn om te kunnen dragen.


Een geschiedenis in golf


Hoewel Lyle & Scott zich tegenwoordig vooral richt op het maken van casual kleding is het merk ook nog steeds bijzonder populair voor golfers. Vooral de karakteristieke polo van het merk is graag gezien op de range. Het past ook precies bij de sport, want hoewel het modern en strak is blijft het nooit overheersend of te opvallend. Hierdoor is het altijd mogelijk om een mooie outfit te creëren door meerdere kledingstukken met elkaar te combineren.

Daarnaast is het mogelijk om Lyle & Scott te combineren met de accessoires binnen de eigen kledinglijn. Denk bijvoorbeeld aan combinaties met sjaals, dassen, petten, hoeden of hippe tassen. Het is niet alleen uitstekend te combineren met het eigen merk, maar Lyle & Scott kun je ook uitermate goed combineren met andere, bekende merken.


Lyle & Scott bestellen? Bij Miinto natuurlijk


Ben jij ook helemaal fan van dit stoere mannenmerk en wil je zeker weten dat je de beste prijs betaald? Dan kijk je natuurlijk altijd op Miinto. Want we hebben niet alleen een brede collectie van Lyle & Scott, maar je kunt ook heel gemakkelijk en snel zien welke artikelen er nu precies in de sale zijn en welke niet. Als je dat combineert met het feit dat je altijd gratis kunt retourneren en ook nog eens de kans krijgt om vaak morgen al te genieten van jouw kleding dan snap je waarom zoveel mensen kiezen voor Miinto.

Verwijder alle filters

Lyle & Scott

pagina 1 van 13