Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

KHRISJOY

Het modehuis Khrisjoy is op zijn zachtst gezegd uniek te noemen. Opgericht door de dynamische en onderscheidende ontwerpster Marzia Bellotti, heeft het merk een uitgesproken visie op mode, die te vinden is in elke creatie. Marzia`s doel is om functionele kleding te maken die net zo comfortabel en praktisch is als ze modieus is.

Het verhaal van Khrisjoy


Khrisjoy heeft zijn oorsprong in de verbeeldingsrijke geest van Marzia Bellotti. Haar onmiskenbare oog voor details en haar streven naar comfort hebben een uniek merk gecreëerd. Haar focus op het produceren van stukken die schoonheid en doel combineren, heeft geculmineerd in Khrisjoy`s vlaggenschip product: de pufferjas.

Ontdek Khrisjoy


Khrisjoy is een merk dat het beste van beide werelden combineert: comfort en stijl. Dit is een merk voor de moderne mens, die waarde hecht aan dagelijkse functionaliteit zonder in te boeten aan mode. De collecties zijn simplistisch doch stijlvol, met oog voor detail en kwaliteit.

Populaire items van Khrisjoy


Wat Khrisjoy zo populair maakt, is hun iconische pufferjas. Deze jassen, beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen, zijn gemaakt om warmte, comfort en stijl te bieden. Ze zijn het perfecte item voor de koude wintermaanden, en ze worden gedragen door modeliefhebbers over de hele wereld.

Karakteristieken van Khrisjoy


Wat Khrisjoy zo uniek maakt, is hun toewijding aan comfort en kwaliteit. Elk stuk is ontworpen met het oog op comfort, en gemaakt van hoogwaardige materialen. Daarnaast heeft Khrisjoy een unieke stijl: hun collecties zijn tegelijkertijd simplistisch en opvallend, met een duidelijke focus op het pufferjack.

De filosofie van Khrisjoy


Khrisjoy`s filosofie draait om het combineren van schoonheid en functionaliteit. Zij geloven dat mode niet alleen mooi, maar ook praktisch moet zijn. Dit principe is te zien in al hun ontwerpen, van hun iconische pufferjassen tot hun minimalistische stukken.

Khrisjoy items kopen op Miinto


Khrisjoy`s collecties zijn verkrijgbaar op Miinto. Dit is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar Khrisjoy items. Met een breed scala aan stijlen en kleuren om uit te kiezen, kunt u de perfecte stukken vinden om uw garderobe aan te vullen.

Wat maakt Khrisjoy uniek?


Naast hun kenmerkende stijl en focus op comfort, is Khrisjoy trots op hun toewijding aan kwaliteit. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd uit de beste materialen. Dit bevestigt niet alleen de duurzaamheid van hun producten, maar verzekert ook dat elke Khrisjoy creatie een ware mode-investering is. Khrisjoy blijft trouw aan hun visie van modieuze functionaliteit. Met hun simplistische maar stijlvolle ontwerpen, zetten zij een nieuwe standaard in de modewereld. Hun unieke mix van comfort, kwaliteit en stijl maakt Khrisjoy tot een merk dat in geen enkele garderobe mag ontbreken.

Verwijder alle filters

Khrisjoy

pagina 1 van 2