Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

ISSEY MIYAKE

Issey Miyake is een vooraanstaand Japans mode-label, dat wereldwijd geprezen wordt voor zijn innovatie en tijdloze esthetiek. Dit merk staat bekend om zijn technologisch geavanceerde kleding en accessoires, die gemaakt worden met een ongeëvenaarde toewijding aan het vakmanschap.

Ontdek de unieke wereld van Issey Miyake


Issey Miyake is veel meer dan alleen een mode-label. Het is een conceptueel kunstwerk dat de grenzen van design en innovatie verlegt. Miyake's benadering van modedesign is geworteld in zijn Japanse erfgoed en wordt getrokken door zijn streven naar eenvoud, functionaliteit en schoonheid in voortdurende harmonie.

De rijke geschiedenis van het merk


Het merk Issey Miyake startte in de vroege jaren van de Japanse mode-revolutie, toen een groep talentvolle ontwerpers de wereld verbaasde met hun frisse en unieke interpretaties van kleding. Miyake's experimentele benadering van modedesign zorgde voor een verschuiving in de traditionele normen, en stelde een nieuw paradigma voor de mode-industrie.

Stijlwaardering


Issey Miyake heeft in de mode-industrie een bijna mythische status verworven vanwege de unieke, absolute eerbiediging van de stof en vorm in elk ontwerp. Het merk is synoniem voor kleding die de drager een ervaring geeft, een gevoel van vreugde en beweging. Elk stuk van Issey Miyake is tot in het kleinste detail doordacht en zorgvuldig ontworpen om een kunstwerk op zich te zijn.

Kopen van Issey Miyake op Miinto


Bij het winkelen op Miinto heeft u toegang tot de nieuwste collecties van Issey Miyake. Elke creatie van Issey Miyake is een kunstwerk, gemaakt met technologische innovatie en diepgewortelde traditie. U zult de vakmanschap voelen die in elk stuk is verwerkt en zult het grote verschil in kwaliteit opmerken tussen Issey Miyake en andere merken.

Karakteristieke kenmerken van Issey Miyake


Issey Miyake onderscheidt zich door zijn benadering van mode die het traditionele met het moderne combineert. Technologisch geavanceerde stoffen worden gecombineerd met traditionele Japanse kledingstijlen en technieken om vloeiende, sculpturale vormen te creëren die zowel mooi als functioneel zijn. Miyake's onderscheidende benadering van mode heeft geleid tot collecties die even geschikt zijn voor de catwalk als voor het dagelijks leven, en die het concept van 'kleding' voortdurend herdefiniëren. Issey Miyake is een merk dat geassocieerd wordt met kwaliteit, innovatie en design. Elk stuk straalt uniekheid, vakmanschap en kunst uit, waardoor het eenvoudig te begrijpen is waarom Issey Miyake een van de meest gewaardeerde merken in de mode-industrie is. De items van Issey Miyake in uw garderobe zullen zeker een verfijnde en unieke touch aan uw stijl toevoegen.

Verwijder alle filters

Issey Miyake

pagina 1 van 2

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.