Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Gratis verzending vanaf 100€

Retourneren tot 15 januari

IRO

Het Franse label IRO - onder leiding van de twee broers Laurent en Arik Bitton - is een van de favorieten in de internationale modewereld. En terecht, want elke collectie bieden ze de meest stijlvolle creaties met die heerlijke nonchalante Franse casual-chique twist.

Dit Franse confectiekleding merk maakt comfortabele en luxe kledingstukken. De modellen worden gemaakt van kwaliteitsvolle materialen, en dat natuurlijk zonder het belang van het design uit het oog te verliezen. De collecties van IRO zijn gevarieerd en modern. Je vindt hier bijvoorbeeld echte must-haves voor jouw garderobe. Denk bijvoorbeeld aan trendy jeans, een mooi jurkje of het beroemde leren perfectojasje. Deze worden allemaal ontworpen door IRO met originele modellen.


Meer achter de naam van het merk


Het merk heeft de naam te danken aan ‘roi’ – het Franse woord voor koning. Het is een anagram van dat woord. Voordat ze in de mode-industrie zaten waren Laurent en Arik Bitton verwikkeld in de muziekindustrie. Tot op de dag van vandaag zien we de invloeden van pop-rock en elektrische gitaren nog terug in de collecties van IRO. Ze maken de perfecte kleding voor de nonchalante, zelfverzekerde en coole vrouw die vooral trouw wil blijven aan zichzelf. En het is elke keer weer mogelijk door unieke, modieuze en hoogwaardige collecties te maken.


De perfecte Franse look voor jou


De collecties van IRO maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige stoffen en die combineren ze vaak met neutrale prints. De Parijse romantiek, vrolijke Japanse waanzin en de Amerikaanse jaren zeventig zijn vaak inspiratiebronnen voor IRO. Je kunt in een handomdraai de perfecte je-ne-sais-quoi look creëren met een kledingstuk uit de collectie van IRO.


Een collectie over de hele wereld


IRO is sinds de oprichting al verbonden, modern en open voor de wereld. De wereldwijde aanwezigheid hebben ze al ontwikkeld sinds de oprichting. Natuurlijk ging IRO eerst naar de grootste Europese hoofdsteden zoals München, Brussel, Rome en Londen. Maar ook in Amerika, Canada en Australië zien we IRO tegenwoordig steeds vaker terug.


Bestel jouw IRO artikelen op Miinto


Ben jij ook helemaal gek van dit vorstelijke Franse merk? Dat kunnen we ons prima voorstellen, want IRO is echt fashion op een heel ander niveau. Natuurlijk betaal je hier meer voor dan bij een ander merk, maar dan krijg je ook kwaliteit met een mooie afwerking, dat zich weet te onderscheiden van de rest dankzij de luxe kwaliteiten. Ontdek nu jouw favorieten bij Miinto en je ziet ook gelijk of je misschien een van de artikelen van IRO in de sale kan scoren. Van high-fashion is natuurlijk mooi, maar high-fashion dragen met een beetje korting is helemaal mooi.

Verwijder alle filters

IRO

pagina 1 van 9

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.