Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

DIADORA

Als je tegenwoordig naar Diadora kijkt dan zie je een merk van wereldklasse met betrekking tot het maken van de beste en mooiste sportschoenen. Als je dan weet dat Diadora ooit begonnen is als een merk dat specialiseerde in wandelschoenen, dan is het merk al een stuk interessanter te noemen. Zowel bij de sport- als schoenenliefhebbers vallen Diadora schoenen goed in de smaak.

Dit merk is Italië opgericht in 1948 door modeontwerper Marcello Danieli, en het is tegenwoordig een toonaangevend sportmerk. In het begin was Diadora een ambachtslaboratorium waar de beste werk- en bergschoenen ter wereld werden gemaakt. Hoewel ze toonaangevend waren in hun sector besloot Diadora toch om iets meer ambitie te tonen, wat ervoor zorgde dat ze de jaren 60 met een eigen sportschoen kwam. De geavanceerde en hoogwaardige schoenen die ze maakten zorgde ervoor dat Diadora veel succes kreeg.


Een succes uit de Griekse historie


Diadora betekent ""het delen van geschenken en eer,"" in het Grieks. Dat is ook een van de waarden waar het merk nog steeds veel waarde aan hecht: successen vieren en delen. Er zijn een aantal basiswaarden waardoor het merk steeds meer succes heeft weten te krijgen. Zo is het concept van enthousiasme & delen een van de basiswaarden in het bedrijf. Want enthousiasme is natuurlijk een van de redenen dat het bedrijf ooit begonnen is, en het nog steeds bestaat. Het merk slaagt er in de beste producten te maken omdat ze het enthousiasme weten te delen met hele bedrijf.

Daarnaast zijn innovatie en creativiteit belangrijk voor het bedrijf. creativiteit en verbeeldingskracht heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf de stap durfde te maken van wandelschoenen naar sportieve schoenen.


De bekende ‘Heritage’ schoenen van Diadora


De Heritage’ lijn is wel een van de redenen van succes voor Diadora geweest. Het zijn eigentijdse schoenen voor zowel man als vrouw, maar nog wel met een knipoog naar vroeger. De vintage sneakers doen ons ook een beetje denken aan beroemde sportwedstrijden van decennia geleden.

De stijl benadrukt de retro look, maar ook het bovenwerk en de kleuren helpen hierbij. Zo bestaat het bovenwerk vaak uit verschillende materialen. De Heritage schoenen van Diadora zien er niet alleen fantastisch uit op een vrije dag, maar ook bij een zakelijke outfit of met een casual jeans. Deze stylish sneaker zorgt er altijd voor dat je perfect gekleed voor de dag gaat komen. Daarnaast hebben Diadora schoenen ook een goede demping in de zool en hebben ze ook nog eens een zacht voetbed.


Diadora bestellen doe je online bij Miinto


Ben jij ook helemaal fan van dit prachtige lifestyle merk? Dat snappen we bij Miinto maar al te goed, want de constante ontwikkeling die Diadora weet door te maken is buitengewoon inspirerend te noemen. Bij Miinto krijg je ook nog eens een uitstekende selectie aan Diadora kleding en schoenen. Het mooie daarvan is het feit dat we honderden verschillende kledingwinkels bij elkaar schikken zodat jij niet alleen de best mogelijke keuze hebt met betrekking tot de collectie van Diadora, maar ook nog eens gelijk kunt zien of je een goede deal kunt scoren.

Verwijder alle filters

Diadora

pagina 1 van 10

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.