Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024

Gratis verzending vanaf 100€

Retourneren tot 15 januari

BA&SH

De mensen achter het unieke Franse modemerk ba&sh zijn Sharon Krief en Barbara Boccara. Je kunt in elke collectie van ba&sh de unieke eigen en kenmerkende stijl weer zien. Als je eenmaal bekend bent met het merk is het super gemakkelijk om aan de silhouetten en mooie prints het merk te herkennen.

Het creatieve duo achter merk deelt al vanaf vroege leeftijd de gemeenschappelijke liefde voor mode. Zo zijn de Franse dames dan ook meer dan 15 jaar geleden begonnen met het opzetten van een eigen merk en de vrouwelijke stijl opnieuw uitvinden. Het is daarom ook meer geworden dan alleen een modemerk, het is een idee geworden voor vrouwen die zich goed voelen en er mooi uitzien.

Een gedeelde passie voor mode die deze twee beste vrienden hadden bracht hen ertoe ba&sh op te richten. Hun idee? Hun droomgarderobe tot leven brengen, zodat ze die met andere vrouwen konden delen. Een merk echt gemaakt dóór vrouwen vóór vrouwen. Tegenwoordig te vinden in meer dan 400 winkels over de hele wereld, de ba&sh stijl blijft uitgesproken Parijse, waarbij een uitdrukking van vrijheid gecombineerd wordt met een vlotte, vrolijke elegantie. Het is gemakkelijk een ba&sh jurk te herkennen... De manier waarop je dat kunt doen? Het geluk van de vrouw die ze draagt.


De overduidelijke Parijse invloeden


Bij dit mooie modelabel spelen de Parijse invloeden duidelijk een grote rol. Daarom zien we bijvoorbeeld ook dit seizoen bij ba&sh ook high-end pantalons, casual T-shirts, frisse blouses en sierlijke jurken. Natuurlijk hebben een aantal van de artikelen van ba&sh ‘standaard’ kleuren maar die worden weer afgewisseld met subtiele lurex garens, meerkleurige combinaties en opvallende prints.

Natuurlijk heeft ba&sh als elk goed modemerk ook meer dan alleen kleding, maar ook een aantal van de mooiere accessoires. Denk bijvoorbeeld aan schoenen, riemen en tassen. Ze gaan hier voor een stijlvolle totaal look. Alle ontwerpen zijn uitgerust met comfortabele, hoogwaardige materialen waar je een luxe uitstraling creëert. Het is perfect voor de moderne, zelfverzekerde vrouw en vertegenwoordigt de eigentijdse 'Parisienne' dankzij het vrouwelijke en innovatieve ontwerp.


De collectie van ba&sh is wisselend


Natuurlijk heeft ba&sh basic artikelen in de collectie, maar ook een flink aantal artikelen die wel een meer luxe uitstraling hebben. Deze kun je gemakkelijk dragen als statement artikelen, zowel s’ avonds als gewoon overdag naar het werk of in de stad. Daarnaast gebruiken ze ook exclusieve prints en de allerbeste seizoen kleuren. Het merk zorgt ervoor dat je altijd zelfverzekerd en stijlvol voor de dag komt omdat ba&sh kleding altijd ontzettend goed flatteert en doorgaans makkelijk te dragen zijn. Het is echt een merk dat het beste uit jezelf haalt.


Het ontstaan van ba&sh Blossom


Ba&sh is meer dan een merk, het is een gemeenschap en een zusterschap. Naarmate ze gegroeid zijn is ook hun reikwijdte gegroeid en daardoor hebben ze meer kans dan ooit om een verschil te maken in de wereld. Met al hun succes geloven ze dat het hun verantwoordelijkheid is om te vechten voor het welzijn van mensen, partners, consumenten, en natuurlijk, de planeet. Daarom richtten ze Blossom op, want ze willen niet alleen groeien, ze willen groeien en een positieve invloed in de wereld hebben.

Ze weten dat ze niet perfect zijn, en doen ook niet alsof ze dat wel zijn. Hun aandacht gaat uit naar vooruitgang. Door kleine openingen te geven met betrekking tot duurzaamheid, empowerment en solidariteit kunnen ze ervoor zorgen dat iedereen in de toekomst de kans krijgt om te floreren. Wat de problemen betreft die ze willen oplossen, dan is er volgens het merk geen kwestie dringender dan klimaatverandering. Daarom kiezen ze ervoor zelf verantwoordelijkheid te nemen en


Een streven een duurzaam merk te zijn


Jaar in jaar uit werkt ba&sh aan de ontwikkeling van meer milieubewuste mode en duurzame kleding. Ze kiezen zorgvuldig hun materialen uit (biologisch katoen, gerecycled polyester, plantaardig gelooid leer), ze kiezen voor strenge kwaliteitslabels en ze werken samen met leveranciers die garant staan voor verantwoorde werkwijzen. Ook omdat duurzame mode ontworpen is om lang mee te gaan helpt het merk je graag nog iets beter voor je kleren te zorgen, je oude kleding een nieuw leven in te blazen en anders te winkelen.

Bij ba&sh is een product volgens hen milieuvriendelijk als het voor minstens 70% uit zogenaamd verantwoorde materialen bestaat. Behalve gerecyclede vezels dan. Ze achten een ba&sh product milieuvriendelijk als het gemaakt is van minstens 40% gerecycleerde materialen. Zo bestaat 55% van de lente-zomer collectie 2021 bestaat uit milieuvriendelijke producten (kleding, accessoires, sieraden, enz.), tegen 22% voor de lente-zomer collectie 2020 en 1% van de lente-zomer collectie 2019. Tegen 2023 hebben ze beloofd dat hun collecties voor 95% uit milieuvriendelijke producten zullen bestaan.

In hun wereldwijde aanpak tot duurzame transformatie zijn alle teams in hun product keten (hun stylisten, hun modelmakers, en ook hun productie-, inkoop- & kwaliteitsteams) getraind in de sociale en milieuproblematiek rond de materialen die ze gebruiken.


Bestel ba&sh online op Miinto


Ben jij ook helemaal gek van dit Franse modemerk? Dan zit je bij Miinto helemaal goed, want hier kun je heel gemakkelijk de hele collectie inzien. Tegenwoordig is het merk over de hele wereld in de meer exclusieve winkels te krijgen. Daarom zijn we ook trots dat we het kunnen aanbieden. Natuurlijk hebben we niet alleen ba&sh in onze collectie, maar in totaal meer dan 200.000 verschillende producten waaruit je kunt kiezen.

En daarnaast is het ook nog eens super gemakkelijk om de volledige ba&sh collectie te bekijken en zo de juiste keuze te maken die het beste bij jou past. Dat maakt het niet alleen gemakkelijk om snel wat inspiratie op te doen, maar zorgt er ook nog eens voor dat je gelijk kunt zien of er misschien kledingstukken of accessoires van ba&sh in de sale zijn. Want laten we eerlijk zijn - ba&sh dragen is enorm gaaf – maar ba&sh dragen met korting is natuurlijk nog veel gaver.

Verwijder alle filters

Ba&Sh

pagina 1 van 4

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.