Gadgets

Tien hippe en handige bureau accessoires

Een opgeruimd bureau is een opgeruimd hoofd. Hoewel veel mensen graag de smoes gebruiken dat een rommelig bureau een teken van creativiteit en verbeelding is, zoals ik zelf weleens doe, is het toch de moeite waard om een keer te proberen je bureau op te ruimen. Om het een beetje makkelijker voor je te maken, heb ik tien leuke en handige bureau accessoires gezocht die straks niet meer kunnen ontbreken op en rond je bureau.

Accessoire 1

Streng verbodsbord
Raak je ontzettend snel afgeleid? Met dit verbodsbord kun je jezelf motiveren om door te werken. Hang je telefoon in het bord, om jezelf duidelijk te maken dat je tijdens het werk niet je vrienden mag appen. Of hang er iets lekkers achter, om jezelf te belonen als je je werk af hebt. Koop hem bij Designverkoop.com.

Accessoire 2, 3

Goed voor je rug
Deze laptopondersteuning kun je niet alleen op je bureau, maar ook op je schoot zetten. Je gebruikt het om, je raad het al, je laptop op te zetten! Zo heeft je laptop zijn eigen plekje en kun je comfortabel en zonder rugpijn aan het werk. Ook te gebruiken voor tablets! Hij is in het zwart en roze te verkrijgen bij de Ikea.

Snoeren uit zicht
Als je last hebt van snoeren van de opladers van je laptop of telefoon, kun je deze allemaal kwijt in dit speciale laadstation van de Ikea. Zo blijven ze uit de weg en het ziet er ook nog eens mooi en opgeruimd uit.

Accessoire 4

Dat staat er gekleurd op
Wat echt niet op een bureau kan ontbreken zijn pennen. Fineliners in verschillende kleuren zijn nóg praktischer. Zo kun je elke kleur die je gebruikt een andere betekenis geven zodat notities er voor jou een stuk overzichtelijker uitzien. Stabilo pennen zijn hier helemaal perfect voor! Deze kun je bij de Bruna kopen.

Accessoire 5

Pennenbakjes met een goed verhaal
Deze pennenbakjes van Return to Sender worden gemaakt door een klein papierbedrijfje, gevestigd in Kathmandu, Nepal. De organisatie is opgericht om werkgelegenheid te bieden aan vrouwen in het door mannen gedomineerde Nepalse leven. De producten die door deze vrouwen worden gemaakt zijn te koop bij de Hema. Het papier van de pennenbakjes is gemaakt van de bast van de plant ‘Lokta’ uit de Himalaya. Het is een sterk materiaal en wordt niet opgegeten door motten en andere insecten. De winst die Return to Sender maakt gaat terug naar de projecten in de regio van herkomst! Buiten dat het een mooi concept is, kun jij deze mooie pennenbakjes ook op jouw bureau zetten!

Accessoire 6, 7, 8, 9

Het is tijd voor een schrift
De makers van Flow introduceerden op 11 september Flow Weekly. Een nieuw product voor schriftjesfans. Deze schriftjes bieden ruimte voor je gedachtes, lijstjes, aantekeningen, schetsjes en nog veel meer. Ook staan er mooie illustraties, praktische tips en leuke teksten in. En dat allemaal in een handig meeneemformaat. Of natuurlijk handig om bij de hand te hebben op je bureau. Je kunt het kopen bij tijdschriftenwinkels en supermarkten.

Sticky animals
Ben je toch meer van de losse briefjes? De Sticky notes Animal van Cavallini & Co zijn niet alleen praktisch, maar ook hartstikke leuk! Er zijn vijf verschillende afbeeldingen op de papiertjes met ruimte voor een tekstje. Schrijf een telefoonnummer naast een uil of een klein boodschappenlijstje naast een giraf. Ze zijn verkrijgbaar op Postpapierenzo.nl.

Bamboebakjes
Brievenbakjes op je bureau kun je makkelijk opstapelen! Het neemt daardoor geen extra ruimte in beslag op je bureaublad als je er meerdere wilt gebruiken. Elk bakje kun je een andere functie geven: ‘lege blaadjes’, ‘belangrijke blaadjes’, ‘blaadjes die ik als kladpapier kan gebruiken’ etc. Brievenbakjes zijn er in veel verschillende soorten. Maar de Rexel Bamboo is gemaakt van 100% hergebruikt, duurzaam bamboe. Door het schuif-stapelsysteem zijn afstandsstukken overbodig. Verkrijgbaar bij Staples!

Belangrijke informatie op 90×60 cm
Alle blaadjes die je nu hebt beschreven en in zicht wilt houden, zou je op je bureau kunnen laten. Maar dat kost weer ruimte en zo is je bureau in no time weer vol en onoverzichtelijk. Je kunt natuurlijk ook een prikbord boven je bureau hangen, met daarop je belangrijke briefjes. Zo blijft je bureau leeg en kun je toch je briefjes in één blik bekijken. Je vindt het bord op Conrad.nl!

Accessoire 10

Zo blijft je bureau netjes.
Ook je prikbord kan vol raken en rommelig worden. Daarom kan een prullenbakje niet ontbreken bij je bureau. Haal alle overbodige en oude briefjes gelijk van je prikbord af als je ze niet meer nodig hebt en gooi ze in een papierbakje. De Umbra Woodrow is verkrijgbaar in het bruin, mint, rood en wit op Fonq.

Met al deze spulletjes merk je al gauw dat je je werk een stuk sneller afkrijgt. Zo kun je dus snel je beloning uit het verbodsbord pakken!

You Might Also Like