Amsterdam Miinto Stages

STAGE: SOCIAL MEDIA & FOTOGRAFIE MIINTO

De leukste social media & fotografie stage bij Miinto.nl

Wat?

Wil jij meewerken in de e-commerce van een van de snelst groeiende en leukste mode platformen van Nederland? Ben je enthousiast, proactief en neem jij verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de online marketingafdeling en photostudio van Miinto zoeken wij een Social Media & Fotografie stagiaire die van aanpakken houdt. En die daarnaast een sterke affiniteit met social media, fotografie, online marketing en mode heeft.

Waar?

Miinto is een internationaal online fashion-platform met vestigingen in Denemarken, Zweden, Noorwegen en Nederland. We zijn gevestigd in een tof kantoor Amsterdam. Het team in Amsterdam is jong, enthousiast, bruist van de energie en zit vol ambitie. Wij bieden je een afwisselende en leerzame stageplek binnen een creatieve omgeving met iedere dag een fantastische lunch. En hadden we al verteld dat je een stagevergoeding van €250 per maand krijgt?

Werkzaamheden?

Tijdens je stage draag je actief bij aan het creëren van content voor op social media, de website en ons blog.
– Het creëren van content voor onze social mediakanalen (Facebook en Instagram).
– Het ondersteunen van fotoshoots om content te creëren voor onze social mediakanalen, in samenwerking met onze photostudio.
– Het schrijven van blogs, zodat we interessante content bieden.
– Het beoordelen van producten en waar nodig is aanpassen, zodat deze op de website kunnen.
– Het ondersteunen in de overige marketingwerkzaamheden.

Eisen?

Wij zoeken iemand met een passie voor social media en interesse in fotografie. Je kunt interessante content voor social media maken die onze klanten aantrekkelijk vinden. Daarnaast schud je met gemak pakkende teksten uit je mouw. Je hebt een oog voor detail en bent op de hoogte van de laatste modetrends. Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen: enthousiast, proactief, flexibel, resultaatgericht, creatief en positief ingesteld. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en ben je niet bang om initiatief te tonen. Je volgt een opleiding in marketing, communicatie of media op hbo-niveau. Kennis van Photoshop, Illustrator of Indesign is een pre.

Periode?

We zoeken iemand die in januari/februari kan beginnen en minimaal 4 maanden fulltime beschikbaar is. De functie is al beschikbaar per eind december.

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel en ben je op zoek naar een stage die je nooit meer gaat vergeten? Stuur dan een motivatiebrief en C.V. en eventueel portfolio naar Lisa Solarz via work@miinto.nl.

Website:

http://www.miinto.nl

You Might Also Like