Amsterdam Miinto Stages

STAGE: E-COMMERCE MARKETING MIINTO

De leukste e-commerce marketing stage bij Miinto.nl

Wat?

Wil jij meewerken in de e-commerce van een van de snelst groeiende en leukste mode platformen van Nederland? Ben je enthousiast, proactief en neem jij verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de online marketingafdeling van Miinto zoeken wij een E-Commerce Marketing stagiaire die van aanpakken houdt. En die daarnaast een sterke affiniteit met online marketing, taal en mode heeft.

Waar?

Miinto is een internationaal online fashion-platform met vestigingen in Denemarken, Zweden, Noorwegen en Nederland. We zijn gevestigd in een tof kantoor Amsterdam. Het team in Amsterdam is jong, enthousiast, bruist van de energie en zit vol ambitie. Wij bieden je een afwisselende en leerzame stageplek binnen een creatieve omgeving met iedere dag een fantastische lunch. En hadden we al verteld dat je een stagevergoeding van €250 per maand krijgt?

Werkzaamheden?

Tijdens je stage draag je actief bij het optimaliseren van de website door nieuwe producten online te plaats, teksten en blogs te schrijven en te ondersteunen in dagelijkse marketingwerkzaamheden.
De meest voorkomende dagelijkse werkzaamheden zijn:
– Het beoordelen van producten en waar nodig is aanpassen, zodat deze op de website kunnen.
– Het schrijven van SEO-teksten, zodat onze website nog beter vindbaar is.
– Het schrijven van blogs, zodat we interessante content bieden.
– Het contoleren en optimaliseren van de content op de website.
– Het optimaliseren van de website (categoriestructuur en producten).
– Het ondersteunen in de overige marketingwerkzaamheden, zoals social media en de nieuwsbrief.

Eisen?

Wij zoeken iemand met affiniteit voor marketing, taal en mode. Je hebt een oog voor detail en wil graag leren hoe de online marketingwereld werkt. Je hebt een passie voor mode en bent op de hoogte van de laatste modetrends. Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen: commercieel, enthousiast, proactief, flexibel, resultaatgericht en positief ingesteld. Je volgt een opleiding in marketing, communicatie, business of media op hbo-niveau. Kennis van Photoshop, Illustrator of Indesign is een pre.

Periode?

We zoeken iemand die in januari/februari kan beginnen en minimaal 4 maanden fulltime beschikbaar is. De functie is al beschikbaar per eind december.

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel en ben je op zoek naar een stage die je nooit meer gaat vergeten? Stuur dan een motivatiebrief, C.V. naar Lisa Solarz via naar work@miinto.nl.

Website:

http://www.miinto.nl

You Might Also Like