Amsterdam Miinto Stages

STAGE: DESIGN EN E-MAILMARKETING MIINTO

De leukste design & e-marketing stage bij Miinto.nl

Wat?

Wil jij jouw grafische skills tonen bij één van de snelst groeiende en leukste mode platformen van Nederland? Ben je enthousiast, proactief en neem jij verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de online marketingafdeling van Miinto zoeken wij een stagiaire Design, die commercieel, flexibel en resultaatgericht is. Je hebt een sterke affiniteit met marketing, mode en grafisch vormgeven en volgt een passende hbo-opleiding.

Waar?

Miinto is een internationaal online fashion-platform met vestigingen in Denemarken, Zweden, Noorwegen en Nederland. We zijn gevestigd in een tof kantoor Amsterdam. Het team in Amsterdam is jong, enthousiast, bruist van de energie en zit vol ambitie. Wij bieden je een afwisselende en leerzame stageplek binnen een creatieve omgeving met iedere dag een fantastische lunch. En hadden we al verteld dat je een stagevergoeding van €250 per maand krijgt?

Werkzaamheden?

Tijdens je stage draag je actief bij aan het ontwerpen van alle online marketing uitingen, waaronder nieuwsbrieven, banners voor op de website en andere marketinguitingen van Miinto.

De meest voorkomende dagelijkse werkzaamheden zijn:
– Het ontwerpen van de nieuwsbrieven en het schrijven van korte teksten voor in de nieuwsbrieven.
– Het ontwerpen van banners voor op de website
– Het ontwerpen van banners voor de mobiele website
– Het creëren en ontwerpen van styleguides
– Het ontwerpen van advertising campagnes voor social media

Eisen?

Wij zoeken iemand met gevoel voor commercie, design en mode. Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen: enthousiast, proactief, flexibel, resultaatgericht, creatief en positief ingesteld. Je volgt een opleiding in grafische vormgeving of multimediadesign op hbo-niveau. Je hebt goede kennis van Photoshop. Illustrator en/of Indesign is een pre.

Periode?

We zoeken iemand die in januari/februari kan beginnen en minimaal 4 maanden fulltime beschikbaar is. De functie is al beschikbaar per eind december.

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel en ben je op zoek naar een stage die je nooit meer gaat vergeten? Stuur dan een motivatiebrief, C.V. en eventueel portfolio naar Lisa Solarz via work@miinto.nl.

Website:

http://www.miinto.nl

You Might Also Like