Amsterdam Brands Inspiration Miinto Musthaves Trends Uncategorized Women

Knitwear trends voor dit najaar

knitwear trends 10 Days

Knitwear items, oftewel gebreide items, zijn niet te missen dit seizoen. Ze zijn fijn, warm en comfortabel. Zit je liever op de bank dan in de sportschool? Oversized knitwear is ideaal om een buikje te verhullen. Daarnaast is knitwear erg geschikt om een layered outfit mee te maken. Ben je benieuwd wat de nieuwste knitwear trends zijn en hoe je deze combineert? Lees verder!

Oversized knitwear

Iets wat we al vaker terug zagen komen zijn de oversized items. Ook dit najaar kun je genieten van heerlijke, grote truien. Behalve dat je nu veel oversized gebreide items ziet zijn nu extreem lange mouwen ook erg in de mode. Het voordeel van deze trend is dat we nu geoorloofd in te grote items over straat kunnen. Stylish en comfortabel!

 

 

knitwear trends

Lang vest 10 DaysExpresso pulloverGrey cardigan 10 days

Meer volume

Een andere trend die we veel bij knitwear zien, is meer volume. Zo zijn flared mouwen momenteel niet weg te denken uit het modebeeld. Behalve dat, zien we ook grove wollen stoffen, ruffles en brede halzen voorbijkomen. Heerlijke stoffen om warm in te blijven!

Donkerblauwe poncho L’argentinaRode sweater OnlyGroene ruffled trui Ambika

Coltruien

De coltrui doet dit seizoen wederom mee. Hierbij kun je denken aan de klassieke coltruitjes voor onder een jasje of oversized trui. Ook is er een nieuw trend! Super grote royale collen zien we nu overal voorbijkomen op de catwalk. Laat je sjaal dus maar thuis liggen, want hiermee zul je geen kou vatten.

knitwear trends

Roze coltrui Soaked in LuxuryWitte coltrui OnlyGroene coltrui Tramontana

Hoe combineer je knitwear trends voor herfst/winter 2017-2018?

Hoe dik je trui ook is, het is erg fashionable om deze in je broek of rok te dragen voor een nonchalante look. Tegenwoordig is het super trendy om knitwear op wijdere broeken te dragen met hakken eronder. Hiermee creëer je een prachtig silhouet! Dit seizoen mag je ook mixen en matchen met printjes. Een dierenprint onder een gestreepte trui is fashionable en fun!

Bron Omslag: 10 Days website

You Might Also Like