Boetieks Brands Fashion Inspiration Kids Miinto Musthaves Trends Uncategorized

Hoe maak je een feestelijke outfit voor kids?

feestelijke outfit

Het is alweer december, ’s avonds wordt het steeds donkerder en de temperaturen worden steeds lager. Dat is natuurlijk niet erg want december is een maand vol gezelligheid en sfeer. De kleintjes hebben alweer bijna kerstvakantie dus binnenkort beginnen alle familiefeestjes en kerstborrels. Natuurlijk hebben kinderen niet veel nodig om er leuk uit te zien tijdens de feestdagen maar het is wel leuk als zij ook in iets speciaals mogen rondlopen. Speciaal voor kids zetten we de leukste kinderkleding items op een rijtje zodat de kleintjes ook in een feestelijke outfit kunnen genieten van een magische december.

Feestelijke outfit voor prinsesjes

Meisjes dragen vaak graag een mooie jurk tijdens de feestdagen, zo kunnen zij zich de hele avond als een prinsesje voelen. Bovendien zien zij er graag net zo goed uit als mama, dus willen de meiden met de feestdagen ook uitpakken. Het is hierom maar al te mooi meegenomen dat glitters en metallics helemaal on trend zijn. Combineer een leuke feestelijke jurk met een bijpassend vestje en maillot om lekker warm te blijven. Tijdens de maand december is het vooral voor de kleine fashionista’s leuk om te spelen met feestelijke accessoires zoals glitter elastiekjes, metallic tasjes, clipjes en kindermake-up.

feestelijke outfit

RumblNonoRumblGuess by Marciano

 

Feestelijke outfit met classy overhemden

Een grotere uitdaging wordt het om de jongens netjes te kleden voor de feestdagen aangezien ze minder van optutten houden dan de meiden. Toch zijn er genoeg die het niet erg vinden om een mooi overhemd aan te trekken zodat ook zij er goed uitzien op de familie-kerstfoto. Voor jongens die zich stoer willen kleden zou je kunnen kiezen voor een overhemd met streepjes of ruitjes. Een klassieker voor de feestdagen blijft een wit overhemd, als meneer dan maar wel oppast met knoeien natuurlijk! Combineer overhemden voor jongens met een leuke chino in plaats van spijkerbroek voor een nette look. Deze broeken zitten heel lekker dus er kan prima in gespeeld en gestoeid worden.

feestelijke outfit

Cost:BartRetour JeansCost:BartTumble ‘ n Dry

Shop andere feestelijke kinderkleding items hier!

Bron omslag: Instagram Nono

You Might Also Like