Amsterdam Bloggers Fashion Inspiration Interviews Lifestyle Miinto Spotlight Women

Een nieuw persoon…

Laat ik me even voorstellen: Mijn naam is Marjolein van den Broek, ik ben marketeer, copywriter en maak, naast alle fijne werkzaamheden die ik vanuit mijn eigen bedrijf mag uitvoeren, regelmatig tijd voor mijn eigen platform: Sneakers and SmoothiesOp die website schrijf ik over de leukste hotspots in Nederland en dan vooral in Amsterdam. Ik laat je zien waar je heen moet als je op reis gaat en probeer je tussen dat alles door te inspireren op het gebied van mode. Want daar ben ik dol op. Waarom? Nou… Heb je even? Ik heb best een aantal redenen.

Sowieso is het een esthetisch dingetje hoor, dat verliefd worden op stukjes stof. Ik houd namelijk ook van kunst en van een kloppend interieur. Mooie dingen zijn gewoon fijn, vind ik dan. Ze maken me rustig en geven me tegelijkertijd energie en nieuwe ideeën. Bovendien staat mode heel dicht bij je. Want, uhh ja, je hebt het namelijk aan. Het is een soort van verlengstuk van jezelf. Zo zie ik dat echt. Een manier om je meer jezelf te voelen óf er beter achter te komen wie je nou eigenlijk bent. Dat.

Nou kun je heel dat ‘jezelf voelen’ natuurlijk voor elkaar krijgen door ultieme vintage items te shoppen, door af en toe eens een fijne winkel met nieuwe collecties binnen te stappen, maar vergeet het online winkelen niet. Want dat is een hele, hele fijne optie!

Vanachter je laptop, met een kop thee of glas wijn naast je, een beetje doorklikken. Dat jurkje van Fabienne Chapot matched leuk met die trui van American Vintage. Maar, ho! Wacht. Misschien moet die rok van Ganni wel in de mix met dat t-shirt van Catwalk Junkie. Ik vind online shoppen zo nu en dan te gek. Vooral omdat het de belofte van oneindig veel mogelijkheden in zich draagt. Jouw kast én jijzelf kunnen er over een paar dagen weer even helemaal anders uitzien.

Ik gooi doorgaans van alles in m’n mandje en ga vervolgens strepen: ‘Hmm, dat t-shirt heb ik niet persé nodig. Oh wacht en zo’n soort spijkerbroek heb ik al.’ Stap voor stap ga ik richting mijn streefbudget. En uiteindelijk vlam ik er toch altijd iets teveel overheen. Jammer dan. Straks op vakantie in Griekenland ben ik mega blij met die luchtige maxi-jurk, die ik waarschijnlijk elke avond draag. En als ik volgende week op stap ga, is die see-though top van Ambika he-le-maal het einde.

Want nieuwe kleding? Daarmee voel je je een klein beetje een nieuw persoon. En dat is hetzelfde gevoel als wanneer je een nacht écht lekker geslapen hebt: Onbetaalbaar.

Klik… Uw bestelling is gelukt!

Meer door Marjolein geschreven stukken lezen of ben je benieuwd naar haar mooie plaatjes?
www.sneakersandsmoothies.com
https://www.instagram.com/marjolein.vandenbroek/

You Might Also Like