Boetiek of the Month Fashion Inspiration Interviews Men Miinto Musthaves Spotlight Trends

Boetiek van de maand: VT mode

In hartje centrum van het zuidelijke Weert vind je de boetiek VT mode. Al sinds 1970 wordt dit familiebedrijf met veel liefde en overgave gerund. In een gesprek met Dennis Kluskens, de eigenaar van de winkel, vertelt hij ons alles over de collectie, de sleutel tot het succes en over het mooie familieverhaal van de winkel.

Generatie op generatie

Wat VT Mode vooral zo speciaal maakt zijn de brede collectie, de uitstekende service en de warme huiskamersfeer in de winkel. Dit alles heeft de winkel te danken aan het feit dat het een prachtig familiebedrijf is dat al jaren van generatie op generatie wordt doorgegeven. “Het is in 1970 begonnen bij mijn opa en oma, daarna zijn mijn moeder en oom erin gerold en nu is het weer doorgeschoven. Ik ben nu de eigenaar. Mijn broertje Tommy doet de webshop. Die heeft daar ook zijn studie voor afgerond en verder gaat het eigenlijk hartstikke goed samen”, vertelt Dennis. “We hebben ons bij Miinto aangesloten omdat we zien dat er tegenwoordig veel online georiënteerd wordt op wat men wil. We merken nu dat via Miinto van elk merk ongeveer even veel verkocht wordt, omdat we hiermee een heel breed publiek aanspreken vanuit het hele land. Daar zijn wij hartstikke blij mee.”

Shop de leukste items van boetiek VT Mode online op Miinto.nl!

Jong en oud

Niet alleen is de winkel van meerdere generaties geweest, ook de collectie is voor meerdere generaties. Zo is er voor jong en oud wat te vinden. Iedereen kan dus wel slagen voor een leuke nieuwe outfit bij VT Mode. Zo zijn er merken als Only en Antony Morato voor de jongere generaties en de merken Smashed Lemon, PME Legend en Geisha voor de fashionable ladies. Natuurlijk zijn er ook merken zoals Scotch en Soda en Anerkjendt. Deze merken zijn tijdloos en kunnen door iedereen worden gedragen. Naast het brede aanbod aan merken, zijn alle producten in veel verschillende maten verkrijgbaar bij VT Mode. “Wij hebben simpelweg voor iedereen wel wat. Of je nou dik, dun, oud of  jong bent. We hebben maten vanaf xxs tot aan xxxl”, vertelt Dennis trots.

Huiskamersfeer

Dennis vertelt ons dat de service bij hen ook een punt is wat de winkel erg bijzonder maakt. “We hebben hartstikke leuk personeel die iedereen goed kan en wil helpen. Ook hebben we voldoende personeel, niet dat je een halfuur moet zoeken naar iemand als je hulp nodig hebt. Het is meer een beetje winkelen in een huiskamersfeer”. Naast de huiskamersfeer proberen we het de klant ook zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als dat betekent dat we een broek korter moeten maken, doen we dat ook gewoon. “We proberen altijd net een beetje dat extra te doen. Zo staat er ook altijd een kopje koffie klaar en in het weekend is er altijd een hapje en een drankje in de winkel”.

Shop de leukste items van boetiek VT Mode online op Miinto.nl!

Ben je benieuwd geworden naar de collectie van VT Mode? Shop hun items dan hier op Miinto.nl!

Omslagfoto: Miinto

You Might Also Like