Boetiek of the Month Boetieks Brands Fashion Hotspots Interviews Miinto Musthaves Spotlight Trends

Boetiek van de maand: Groot Schoenmode

Boetiek van de maand: Groot Schoenmode!

In de mooiste straat van Hoorn vind je de boetiek Groot Schoenmode. Al sinds 1981 is deze prachtige zaak een begrip in het gezellige Hoorn en verkopen zij de mooiste schoenen van West-Friesland. Neem een kijkje in deze indrukwekkende winkel onder het genot van een huisgemaakt kopje koffie of thee en voel je helemaal thuis. In een interview met Peter Jacobsen, de bedrijfsleider van de winkel, vertelt hij alles over de winkel, de merken en natuurlijk de aanstormende trends.

Het huiskamergevoel

“De winkel van Groot Schoenmode moet je ervaren, zien, voelen en proeven”, vertelt Peter. Tussen de tweehonderd jaar oude draagmuren vind je een prachtige winkel waarin de mooiste schoenen, tassen en andere accessoires op een geweldige manier tentoon worden gesteld. Een hapje en een drankje staan altijd klaar en de werknemers van Groot Schoenmode helpen je graag met hun expertise. “De sfeer is heel relaxed. Het is een soort huiskamergevoel, iedereen voelt zich hier heel erg op zijn gemak”. Om de beleving compleet te maken zijn er geur zuilen. Elk kwartaal is er een andere geur in de winkel. “Het is een heel totaalplaatje aan beleving; het nieuwe winkelen”, vertelt Peter enthousiast. Je stapt binnen in een winkel waarin al je zintuigen geprikkeld worden, zo raak je onder de indruk van alles om je heen. De combinatie van dit huiskamergevoel met een hele sterke en onderscheidende collectie maakt Groot Schoenmode erg uniek.

Shop de leukste items van boetiek Groot Schoenmode online op Miinto.nl!

Een gouden mix van onbekende- en bekende merken

“De goede sfeer in combinatie met zowel relatief onbekende- als bekende merken is een gouden mix”, vertelt Peter. Bij Groot Schoenmode staat een goede kwaliteit hoog in het vaandel. “Het moet bij ons altijd een combinatie zijn. Het gaat niet alleen om het merk, maar ook zeker om de kwaliteit. De producten die we verkopen moeten gewoon voor de volle honderd procent kwaliteit waarborgen, dit vinden wij belangrijk”. Voor de heren vind je merken als Cruijf, Giorgio en Blackstone. Voor de dames zijn er merken als Gabor, Shabbies en Fred De La BretoniereDL Sport is momenteel één van de best verkochte sneakers voor dames van Groot Schoenmode.  Deze sneakers hebben een mooie pasvorm, zijn ontzettend stijlvol en ze zitten geweldig. Peter zijn favoriete sneakers van dit moment zijn de sneakers van No Claim. Dit is een sneaker met verfspatten over de hele schoen. “Elk paar is met de hand behandelt, waardoor elke sneaker uniek is. Super tof!” vertelt Peter enthousiast.

Shop de leukste items van boetiek Groot Schoenmode online op Miinto.nl!

Aankomend seizoen

Dit seizoen kunnen we veel sneakers verwachten bij Groot Schoenmode. “De pump wordt steeds minder populair, Nederland wordt echt een sneakerland” zegt Peter. “Vooral witte sneakers gaan ontzettend hard, maar ook de kleur groen is heel erg gewild. Deze kleur is heel populair in de modewereld, dat ventileert nu ook door naar schoenen”. Ook de kleur groen is dus veel te zien in de winkel. “Deze kleur is een topper die door zowel heren als vrouwen wordt opgepakt”. Schoenen zijn niet het enige wat we gaan zien bij Groot Schoenmode dit jaar. Ook zijn zij zich steeds meer aan het onderscheiden in hele mooie tassen. Zo hebben ze net een agentschap genomen op een heel mooi Belgisch tassen merk genaamd Olivia Lauren. Dit zijn elegante travel bags. “De basis zijn schoenen, maar we pakken dus steeds meer het totaalplaatje. Mooie schoenen, een tas, een riem, een sjaal en zelfs een leuk sieraad kun je bij ons aanschaffen”, aldus Peter.

Ben je benieuwd geworden naar de collectie van Groot Schoenmode? Shop de mooie items hier op Miinto.nl!

Omslagfoto: Miinto

You Might Also Like