Amsterdam Miinto Stages

Sales & Business Development stage

De leukste stage bij online fashion platform Miinto.nl

Door de snelle groei van Miinto in Nederland zijn we op zoek naar een stagiair(e) Business Development-Sales. Als stagiair(e) Business Development-Sales ben je medeverantwoordelijk voor het succes van de website. Miinto is een internationaal online fashion-platform gevestigd in een tof kantoor in Amsterdam. Miinto is onderdeel van Bestseller en actief in 4 landen in Europa. Het team in Amsterdam is jong, enthousiast, bruist van de energie en zit vol ambitie! Wij bieden je een afwisselende en leerzame stageplek binnen een creatieve omgeving met iedere dag een fantastische lunch. En hadden we al verteld dat je een stagevergoeding krijgt?

Wat ga je doen?

– In een jong, enthousiast en ambitieus team ga je projectmatig aan de slag met verschillende processen die ervoor zorgen dat Miinto een groot en breed aanbod merken en producten kan bieden aan de klant.
– Actief meedenken, meewerken en bijdragen aan het ontwikkelen van Miinto.nl
– Ondersteunen van het Sales team
– Procesbeheer producten online zetten
– Het schrijven van content voor de producten en merken op de website ten behoeve van het vergroten van de bezoekersaantallen
– Onderhouden van de communicatie met de ruim 200 aangesloten fashion boetieks
– Het beheren van ons sale2online proces voor nieuwe boetieks
– Ondersteuning bij het creëren van b2b mailings, nieuwsbrieven en content voor het interne platform

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een aanpakker die verantwoordelijkheid neemt, initiatief neemt en zelfstandig kan werken. Je bent een teamplayer, resultaatgericht en enthousiast. Je hebt affiniteit met fashion en e-commerce en volgt een communicatie, business of marketingopleiding.

Daarentegen bieden wij onwijs veel gezelligheid, een leuk, jong team, elke vrijdag gezellige borrels. Ook werk je nauw samen met alle afdelingen binnen Miinto en krijg je dus de kans om veel kanten van het bedrijf te leren kennen, denk hierbij aan het sales team, marketingteam, het fotostudio team en de beste fashion-boetieks.

Wanneer?

We zoeken iemand die ons team komt versterken voor een periode van ongeveer 5-6 maanden voor 4-5 dagen per week. De functie is per januari/februari 2017 beschikbaar. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je op zoek naar een leerzame stage? Stuur dan een motivatiebrief & CV in pdf naar Lesley Bontje: work@miinto.nl

You Might Also Like