Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

SOFIE D'HOORE

Sofie D'hoore is een tijdloos Belgisch modemerk dat zich onderscheidt door zijn subtiele eenvoud en verfijnde details. Deze kenmerkende esthetiek heeft het merk geleid naar een permanente plek in de harten van modebewuste klanten over de hele wereld.

Verkenning van de Geschiedenis van Sofie D'hoore


Sofie D'hoore begon als vertegenwoordiger van een nieuw soort van tegendraadse mode. Ondanks de passie voor schoonheid en kunst die ze altijd heeft gehad, startte Sofie haar carrière met een studie Tandheelkunde. Maar haar liefde voor esthetiek en vorm zorgde voor een overstap naar de modewereld. Na haar studie aan de Antwerp Royal Academy, startte ze haar gelijknamige merk in 1992. Sindsdien heeft het merk wereldwijde acclamatie gekregen voor zijn compromisloze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit.

Ontdek het Merk Sofie D'hoore


Sofie D'hoore is synoniem voor minimalisme, maar wel met aandacht voor details en met een buitengewone gevoeligheid voor kleur en materialen. Helderheid en functionaliteit zijn belangrijke elementen voor Sofie D'hoore, die gebruik maakt van gestructureerde vormen en fijne stoffen om een perfect evenwicht te creëren tussen eenvoud en verfijning. Het assortiment omvat een breed scala aan kledingstukken, van jurken en overhemden tot sjaals en schoenen.

Karakteristieken van het Merk


Sofie D'hoore heeft altijd de nadruk gelegd op de interactie van kleding met het lichaam. De ontwerpen zijn bedacht vanuit de behoefte aan bewegingsvrijheid en comfort, zonder concessies te doen aan de esthetiek. Materialen worden gekozen op hun vermogen om elegantie en flexibiliteit te combineren, resulterend in kleding die op vele manieren kan worden gedragen en gecombineerd met andere stukken uit de collectie.

Het Unieke Aanbod op Miinto


Bij Miinto waarderen we de ingetogen elegantie van Sofie D'hoore en zijn trots een selectie van haar stukken aan te kunnen bieden. Van de elegante jurken tot de minimalistische, maar levendige kleurkeuze, elk stuk belichaamt de unieke visie van Sofie D'hoore op hedendaagse mode. Zoveel als Sofie D'hoore haar klanten waardeert, zo hoog hebben wij het merk in het vaandel staan. Het is een merk dat een blijvende indruk achterlaat met zijn authentieke, minder-is-meer benadering van mode. Van de rigoureuze aandacht voor detail tot de nadruk op hoogwaardige materialen, elk stuk toont de toewijding aan vakmanschap die in het DNA van het merk is gegrift. Wij nodigen u dan ook van harte uit om deze unieke stijl te ontdekken op Miinto.

Verwijder alle filters

Sofie D'hoore

pagina 1 van 1

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.