Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf €100 en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

CRAIG GREEN

Craig Green is een gerenommeerd Brits modeontwerper die bekend staat om zijn frisse en avontuurlijke aanpak van hedendaagse herenmode. Green's werk is uniek in zijn soort en wordt gekenmerkt door een unieke combinatie van draagbaarheid en conceptuele complexiteit, met een diepgaande studie van vorm, functie en detail.

Geschiedenis achter de schermen


Craig Green lanceerde zijn gelijknamige herenmodemerk in 2012, dat alom bewonderd werd door het spelen met uniformiteit, utilitaire werkstijlen en een onderliggende geest van romantisch escapisme. Green heeft consequent wereldwijde erkenning gekregen voor zijn spectaculaire Londense modeweken shows, die diepgaand vakmanschap met emotionele impact vermengen.

Het bekijken waard: Craig Green


Het merk Craig Green is, hoewel nog vrij jong, al snel een krachtige speler geworden in de wereld van de herenmode. Het merk wordt hoog aangeschreven voor zijn focus op vakmanschap en het vermogen om moderne mannelijkheid in zijn ontwerpen te verkennen. Met collecties die variëren van meer casual stukken tot avant-gardistische creaties, is er voor elke stijlbewuste man wel iets te vinden op het rek van Craig Green.

Eigenzinnige kenmerken van Craig Green


De krachtige esthetiek van Craig Green maakt het merk onmiskenbaar en populair bij modebeïnvloeders en stijlvolle mannen over de hele wereld. Zijn stukken zijn meteen herkenbaar door hun unieke snit, ongelooflijke aandacht voor detail, en het gebruik van opvallende kleurenpaletten die variëren van subtiele aardse tinten tot levendige expressieve kleuren.

Trends gezet door Craig Green


Afgezien van zijn onconventionele benadering van functie en vorm, heeft Craig Green ook een revolutie teweeggebracht in hoe mannen zich op de catwalk presenteren. Hij speelt met de traditionele esthetiek en regels van herenkleding, waardoor er nieuwe, boeiende trends ontstaan die door de moderne man met open armen worden ontvangen.

Craig Green bij Miinto


Bij Miinto kan je terecht voor al je Craig Green behoeften, of je nu op zoek bent naar statement-stukken voor speciale gelegenheden of basisstukken voor alledaagse looks. Het platform biedt regelmatig bijgewerkte selecties van het merk om ervoor te zorgen dat je altijd toegang hebt tot de nieuwste en populairste stijlen van Craig Green. Craig Green is ongetwijfeld een avant-garde merk dat traditionele regels breekt en herdefinieert wat mannenmode kan betekenen. Gekenmerkt door zijn krachtige esthetiek, uniforme inspiraties, en gefocust vakmanschap, is Craig Green een absolute favoriet op alle modetoneel. Bij Miinto moedigen we je aan om meer te ontdekken over dit buitenonderhoudlijke merk en de manier waarop het een creatieve dialoog cultiveert tussen mode, kunst en de moderne man.

Verwijder alle filters

Craig Green

pagina 1 van 1

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.