Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

120% LINO

Hier bij Miinto presenteren we graag een luxe Italiaans merk dat er trots op is dat zijn kleding grotendeels gemaakt is van natuurlijke stoffen: 120% Lino. Met een naam die een sterke nadruk legt op linnen, een van de meest geliefde en duurzame stoffen ter wereld, demonstreert 120% Lino een onwrikbaar engagement voor de natuur en moeiteloze elegantie.

Een kijkje in het verleden van 120% Lino


120% Lino wordt gekenmerkt door een rijke geschiedenis die diep geworteld is in vakmanschap en traditie. Zelfs in de huidige tijd blijven ze zich inzetten voor de principes waarmee ze begonnen zijn: het creëren van adembenemende kledingstukken met behulp van linnen, een stof die in de loop der jaren alleen maar beter wordt. 120% Lino is, met zijn handwerk en unieke kleurtechnieken, een levend eerbetoon aan de Italiaanse modegeschiedenis.

Ga op ontdekking: 120% Lino


Bij 120% Lino draait alles om het componeren van verfijnde kledingstukken die gemakkelijk dragen zijn, uitblinken in kwaliteit en ontworpen zijn met een onberispelijke aandacht voor detail. Hun kleding bestaat uit linnen, een stof die lichtgewicht, ademend en perfect voor warm weer is. 120% Lino streeft ernaar om mode-stukken te ontwerpen die een leven lang meegaan.

De unieke kenmerken van 120% Lino


De kleding van 120% Lino is authentiek, natuurlijk en uniek. Ze reflecteert de waarden van de drager met respect voor de natuur en de voorkeur voor kwaliteit boven kwantiteit. Elk kledingstuk is ontworpen met aandacht voor detail en afgewerkt met verfijnd vakmanschap. Bovendien heeft 120% Lino op vakkundige wijze traditionele ambacht samengebracht met moderne mode, wat tot uiting komt in hun assortiment van stijlvolle en tijdloze stukken.

120% Lino en Art of Living


120% Lino belichaamt het principe van de kunst van het leven - met aandacht en waardering voor de simpele, maar toch verfijnde dingen in het leven. De kleding van het merk spreekt door haar eenvoud en tijdloosheid. Het moeiteloze karakter van linnen, gecombineerd met de immer stijlvolle designs van het merk, maken de kleding perfect voor zowel alledaags als feestelijk gebruik.

Koop 120% Lino op Miinto


We zijn verheugd om een brede selectie van 120% Lino stukken aan te bieden op Miinto. Of je nu op zoek bent naar een luchtige zomerjurk, een smaakvolle blouse of een comfortabele broek, 120% Lino heeft iets voor elke smaak en gelegenheid. Ontdek de fantastische kwaliteit en het prachtige design van 120% Lino vandaag nog op Miinto. En dan, als we alle eigenschappen van 120% Lino in ogenschouw nemen, blijkt het merk een model te zijn van ambacht, aandacht voor detail en elegant design. Met sterk verschil tot andere merken, biedt 120% Lino stukken die zowel trendy zijn als tijdloos, en erin slagen om zowel stijlvolle als duurzame mode te leveren voor elke gelegenheid.

Verwijder alle filters

120% Lino

pagina 1 van 1

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.