Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 100€ en makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 100€

Probleemloos retourneren binnen 14 dagen

1017 ALYX 9SM

1017 ALYX 9SM: een fashion brand dat zich onderscheidt door zijn experimentele en vooruitdenkende aanpak. Met zijn toewijding aan detail en zijn streven naar kwaliteit, wordt het merk geprezen voor haar unieke visie op streetwear en high fashion.

De reis van Matthews


De oprichter en creative director van 1017 Alyx 9SM, Matthew Williams, heeft een indrukwekkend parcours in de mode-industrie afgelegd, van zijn tijd bij Lady Gaga tot zijn samenwerking met Kanye West. 1017 Alyx 9SM is zijn idee van gestroomlijnde, verhoogde streetwear: een collectie met sterke aantrekkingskracht op modebewuste kenners wereldwijd.

Het merk ontdekken


1017 Alyx 9SM is een merk dat niet bang is om de grenzen van fashion te verleggen. Met een mantra van "high tech, low impact", streeft het merk naar duurzaamheid en innovatie door het gebruik van gerecyclede materialen en geavanceerde fabricagetechnieken. Terwijl het vaak speelt met de contrasten van masculien en feminien, blijft het merk trouw aan zijn kernidentiteit van hedendaagse luxe.

Wat maakt 1017 Alyx 9SM uniek?


Niet alleen de avant-gardistische silhouetten en strakke lijnen geven het merk een onderscheidende esthetiek, maar ook de moeiteloze vermenging van streetwear met high fashion. 1017 Alyx 9SM staat bekend om zijn innovatieve en onconventionele designelementen, van de kenmerkende rollercoaster gespen tot de raffinement van de op maat gemaakte stukken.

Invloed op de Modewereld


1017 Alyx 9SM heeft een sterke en directe impact gehad op de hedendaagse modewereld. Het merk heeft op 'n doordachte manier hedendaagse streetwear in de wereld van luxe-mode geïntegreerd, en daarmee een nieuwe norm gezet voor opkomende ontwerpers.

Aankoop van 1017 Alyx 9SM op Miinto


De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het kopen van producten van 1017 Alyx 9SM op Miinto. Van de in het oog springende, hardware beziene accessoires tot klassieke overhemden en jassen, Miinto biedt een breed scala aan opties voor zowel mannen als vrouwen. Als modern, vooruitstrevend en opvallend merk is 1017 Alyx 9SM een uitstekende keuze voor diegenen die zich willen onderscheiden. Het is een merk dat constant innoveert en evolueert, waarbij elk ontwerp intrigerende details en onconventionele elementen bevat die de moderne mode-esthetiek uitdagen. Bij 1017 Alyx 9SM gaan kunst en mode hand in hand, wat resulteert in unieke, opvallende stukken die de tand des tijds hebben doorstaan. Koop vandaag nog jouw stuk van 1017 Alyx 9SM op Miinto, en ervaar de perfecte blend van streetwear en high fashion zelf.

Verwijder alle filters

1017 ALYX 9SM

pagina 1 van 3

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld je aan voor de nieuwsbrief en maak kans op €100,- shoptegoed.

Je accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je hier afmelden voor onze nieuwsbrief.