GRATIS VERZENDING VANAF 50 EUR EN GRATIS RETOURNERING
0 EUR
Doneer aan het Rode Kruis

Doneer aan het Rode Kruis

Doe mee aan Miinto’s wedstrijd voor het Rode Kruis en maak kans op een cadeaubon van €150,-. Miinto steunt het Rode Kruis om mensen in nood te helpen en met een donatie kan jij een essentieel verschil maken. Voor elke euro die je doneert, neemt je kans om te winnen toe.

Maak een donatie en maak kans op 1 van de vouchers voor Miinto.nl

Miinto werkt op dit moment samen met het Rode Kruis om mensen in nood te helpen. Maak bij het afronden van je bestelling daarom een donatie en help Rode Kruis projecten over de hele wereld.

Om jouw donatie een extra zetje in de rug te geven, verloten wij elke maand onder alle donaties een voucher van €150,- om te besteden op Miinto.nl.

Het bedrag dat je wilt doneren bepaal je zelf, maar hoe meer je doneert, hoe groter de kans om een voucher te winnen. Voor elke euro die je doneert, neemt je kans om te winnen toe.

EUR

De voorwaarden:

Wil je doneren zonder iets te kopen op Miinto.nl? Dat kan! Klik dan hier. Wanneer je een aankoop en een product wilt retourneren, behoud je het recht op retourneren. Je hebt het recht op terugbetaling van het volledige bedrag wanneer je je retour binnen 14 dagen bij ons aanmeldt. Je donatie aan het Rode Kruis krijg je echter niet vergoed en wordt dus niet teruggestort bij een retour. Bij een donatie en een retour maak je dus wel nog steeds kans op de voucher.

Hulp nodig?

Vind hier uw antwoord
of neem hier contact met ons op

Betaal later

Als u niet tevreden bent, kunt u het kosteloos retourneren

Shop bij lokale boetieks

Shop online bij de leukste boetieks uit Nederland

Snelle levering

Gratis verzending vanaf €50

Ruim 85.000 producten

Van meer dan 2800 merken