Bloggers Fashion Inspiration

Gastblog NonstopNikki – Oranje Boven

De leukste oranje items voor Koningsdag shop je op Miinto.nl

Er fashionable uitzien op Koningsdag is niet altijd even makkelijk; zeker niet als je pas last-minute begint met je outfit samenstellen. Vandaag deel ik wat ultieme Kingsday musthaves met je, speciaal voor ieder weertype en budget!

Koningsdag Issues

Het probleem met Koningsdag is vaak dat je er leuk uit wilt zien, maar er toch ook niet teveel geld aan uit wilt geven. Het oranje kledingstuk hangt immers de rest van het jaar te verstoffen in je kast. Mijn ultieme tip is om een basic oranje item te kopen en deze ieder jaar op een andere manier te combineren. Of om een budget aankoop te doen, zodat je volgend jaar gerust iets nieuws kunt kopen.

De leukste oranje items voor Koningsdag shop je op Miinto.nl

T-shirt: Scotch & Soda – Top: Sisters Point – T-shirt: Tom Tailor

Top: Supertrash – Top: Yaya – Shirt: Michael Kors 

Mijn outfit

Zelf draag ik vaak alleen een oranje topje of t-shirt met daaronder een jeans of rokje. Zo voorkom ik dat mijn kast niet volhangt met oranje dingen, die ik de rest van het jaar toch niet draag. Meestal probeer ik mijn outfit dan wel af te maken met wat gekke oranje accessoires, zoals een sjaaltje of een bloemenkrans.

De leukste oranje items voor Koningsdag shop je op Miinto.nl

Jas: Superdry – Blouse: Scotch & Soda – Trui: Ambika 

 

Het weerbericht

In Nederland weet je maar nooit wat het weer gaat doen met Koningsdag, dus met je outfit moet je overal op voorbereid zijn. Voor nu is er 14 graden voorspeld, maar dit kan natuurlijk nog alle kanten op. Gelukkig verkoopt Miinto enorm veel oranje items; van topjes en t-shirts tot blouses, sweaters en zelfs jassen.

Zit er tussen mijn favo items niks voor jou bij? Check dan zeker de rest van de Miinto site even!

Omslag: Miinto

You Might Also Like