Bloggers Fashion Hair Miinto Musthaves Trends

Gastblog NonstopNikki.nl – Summer 2017 Hats

In de zomer ben ik iets minder met mijn haar bezig, met al die stranddagen is daar namelijk geen beginnen aan. Om mijn bad-hair-days een beetje te verbergen draag ik het liefst hoedjes. Win-win, want hiermee bescherm je ook nog eens je haar én staat het leuk!

Multifunctioneel

Of je nou naar een festival, op een zonnige citytrip of naar het strand gaat; een hoedje maakt je look af. Nog een voordeel: je hebt geen zonnebril meer nodig. Er zijn veel verschillende hoeden, zoals een bolhoed, hoge hoed, floppyhoed, baret, strohoed en panamahoed. Voor deze zomer zijn vooral de floppy (grote ronde hoeden) en strohoeden helemaal in. Vooral de strohoed werd op het iconische festival Coachella al veel gespot!

 

Maison Scotch – Manila Grace – Barts – Circle of Trust
Maison Scotch  – Manila Grace – Vero Moda – Sandwich

Welke kleur?

De kleur van je hoedje hoeft deze zomer niet enorm opvallend te zijn, kleuren als zwart, grijs en bruin zijn hip genoeg. Zo kun je je hoedje ook bij zoveel mogelijk verschillende outfits matchen. Erg handig als je weinig ruimte in je koffer hebt bijvoorbeeld! Wil je toch iedere keer doen alsof je een ander hoedje op hebt? Doe er dan bijvoorbeeld een sjaal of een bloemenkrans omheen, ook een leuk idee voor een festival.

Welke hoed?

Not sure welke hoed bij jouw gezichtsvorm past? Met een vierkant gezicht kun je het beste asymmetrische hoeden of kleine ronde hoeden dragen. Met een hartvormig gezicht kun je veel verschillende soorten hoedjes hebbe, lucky you! Probeer alleen de hoeden met een te grote flap te vermijden. Heb je een driehoekig gezicht? Kies dan juist voor een hoed met een brede flap of opvallende details. Met een rechthoekig gezicht kun je het beste gaan voor een flaphoed. Bij een rond gezicht zal een ronde hoed met een kleine rand prachtig staan!

You Might Also Like