Bloggers Fashion

Gastblog NonstopNikki – Musthave Zonnebrillen

Ik heb een echte zonnebrillen tik en ook al schijnt de zon niet heel vaak in Nederland, toch wil ik iedere dag een andere op! Voor iedere gelegenheid heb je ook eigenlijk een andere bril nodig; één voor festivals, één (om tijdens het winkelen ook) makkelijk in je haar te zetten en een goede voor als de zon écht een keer schijnt.Vandaag ik deel mijn favo sunnies voor deze zomer met je.

 

De festivalbril

Op een festival is het; hoe gekker hoe beter. Ik draag dan ook het liefst brillen met apartere montuurtjes of spiegelglazen naar een festival. Mijn favo merk hiervoor is Quay Australia, deze brillen worden gekenmerkt door de opvallende monturen en vaak ook de perfecte spiegelglazen. Daarnaast zijn de brillen ook leuk te betalen! Celebs zoals de Kardashians worden er al vaak mee gespot.

Zonnebrillen op Miinto Non stop Nikki

Quay AustraliaQuay Australia – Le Specs

Quay Australia –  Quay AustraliaLe Specs

 

De Casual bril

Het belangrijkste kenmerk van de casual bril is voor mij toch wel, dat er geen neusvleugels aan mogen zitten. Die dingen zullen vast met een reden op een bril zitten, maar ik vind ze enorm irritant als ik een bril in mijn haar wil zetten. Voor een dagje winkelen, oftewel je bril vaak in en uit je haar halen, is een bril zonder neusvleugels dan ook een must. Op een zonnige dag is het voor mij echt het perfecte haar accessoire en dé manier om te verbergen dat ik een bad hair day heb.

KomonoLe SpecsLe Specs

Le Specs – Le SpecsQuay Australia

 

De Holiday Sunnies

Op vakantie schijnt de zon natuurlijk écht en dan heb je een bril nodig die je ogen beschermt, in plaats van een bril die alleen maar in je haar zit. Deze brillen zijn dan ook vaak bedoeld voor na payday, dus nog even wachten!

 

 

 

Quay Australia Chloe

Komono

 

Natuurlijk zijn er brillen die voor al deze gelegenheden perfect zijn, maar hoe leuk is het om af te kunnen wisselen? Laten we hopen dat snel de zon weer gaat schijnen, dan hebben we weer een goed excuus om een nieuwe zonnebril in te slaan!

 

You Might Also Like