Art & Photography Artists Events Fashion Festival Food & Drinks Inspiration Lifestyle News Trends Women

Festival Highlights: Coachella!

Afgelopen weekend was het weer zover, het meest fashionable festival ter wereld: Coachella! Een festival draait natuurlijk om feesten, gezelligheid, lekker eten en muziek, maar Coachella staat vooral ook bekend om de kleding die het publiek draagt. Alle bezoekers trekken namelijk alles uit de kast om er zo fashionable en opvallend mogelijk uit te zien. In deze blog geven wij een samenvatting van de hoogtepunten van afgelopen weekend en daar horen natuurlijk ook de meest mooie en opvallende outfits bij! Wil jij, ondanks dat je er misschien niet bij was, helemaal in de Coachella-vibe komen? Lees dan snel verder!

Het hoogtepunt van afgelopen weekend was het langverwachte optreden van Beyoncé! Niet alleen verraste Queen B het publiek met een optreden samen met haar man Jay-Z, maar ook maakte Destiny’s Child een onverwachte comeback! Voor het eerst sinds vijf jaar stond Beyoncé weer op het podium met Kelly Rowland en Michelle Williams. Andere hoofdacts van afgelopen weekend waren Eminem, The Weeknd en Kygo. Alsof dit nog niet genoeg was verraste Eminem het publiek met nog twee gastartiesten: Dr. Dre en 50 Cent mochten ook het podium beklimmen!

Bron

Het aanbod qua eten op Coachella wordt ieder jaar beter en uitgebreider, met meer dan 100 verschillende vegan-, healty-, en fastfoodtentjes die van alles serveren. Van pizza’s en hamburgers tot aan straattaco’s en vers-van-de-wok Pad Thai. Wanneer wij de foto’s voorbij zien komen op Instagram gaat onze buik spontaan knorren.. Het is zeker geen honger lijden op Coachella!`

 

Bron

Tijdens het festival zijn er nog verschillende evenementen georganiseerd om bezoekers een kans te geven om te ontsnappen aan de menigte. Helaas zijn deze vaak voor invites-only.
Zo organiseerde Dior op dag één een diner om de lancering van het nieuwe heren luchtje te vieren en gaf Shay Mitchell een pool party in het Palm Springs Hotel. Levi’s organiseerde een event, waarbij Snoop Dogg de DJ was en er flink gefeest werd. Onder andere Bella Hadid, Romee Strijd en Brooklyn Beckham waren hier aanwezig.

 

Bron

Coachella staat bekend om de Bohemian style, een stijl met invloeden van zigeuners, reizigers, hippies en indianen. De boho-style komt altijd weer terug en is onmisbaar voor het festivalseizoen, ook wanneer Coachella niet in je agenda staat. Kleurrijke bloemenprints, zwierige blouses, franjes en veel denim. Coachella is de perfecte bron om je te laten inspireren voor het komende festivalseizoen! Houd natuurlijk wel rekening met het weer in Nederland..

Natuurlijk waren er ook genoeg celebs aanwezig die zich hadden opgedoft voor een weekend in de woestijn. Zij liepen op het festival rond in de meest spraakmakende, opvallende en inspirerende outfits. Het draait natuurlijk om zien en gezien worden. Wij hebben de mooiste outfits verzameld:

Bella Hadid – Alessandra Ambrosio

 

 

Shay Mitchell – Anna Nooshin, Maan

 

 

Romee Strijd, Hailey Baldwin – Romee Strijd

 

 

Kendall Jenner – Justin Bieber

 

bron
bron

Wat vind jij van de outfits van deze celebs? Is het ook jouw droom om een keer naar Coachella te gaan?

You Might Also Like