Fashion Inspiration Miinto Musthaves

De top 3: spijker items voor echte mannen

De mannen van Miinto zijn het er mee eens, het leven zou minder mooi zijn zonder goede denim items! Elke man heeft op zijn minst een spijkerblouse, een spijkerjas en een paar goede jeans in de kast liggen. Dit vormt eigenlijk de basis van alle outfits, omdat je oneindig veel combinaties kan maken met je jeans items. Merken zoals Scotch & Soda, G-star, Diesel, Lee en PME Legend staan bekend om hun fijne en perfecte denim items! Een deel van de nieuwe collecties staan al online op Miinto, shop makkelijk jouw denim items online!

De spijkerblouse
Hij gaat al een tijdje mee maar het blijft een erg fijn item. Elke man moet op zijn minst een spijkerblouse in zijn garderobe hebben! Het mooie aan de spijkerblouse is, dat je hem oneindig kan combineren. Denim op denim is super hot en het maakt dus ook niet uit dat de kleuren van je jeans en shirt niet overeen komen! Combineer je spijkerblouse op een spijkerbroek of een zwarte denim broek (veiligere variant) met een t-shirt en een paar sneakers of Timberland boots. Spijkerblouses op Miinto.nl

Altijd goed te combineren
Het spijkerjasje is ideaal voor de frisse lentedagen en de zwoele zomeravonden op het terras. In de winter draag je hem natuurlijk gewoon als extra item onder je winterjas. De spijkerjas is veelzijdig en super handig. Wanneer je hem bijvoorbeeld meeneemt naar een festival kun je hem makkelijk om je middel knopen!

Spijkerjassen voor mannen op Miinto.nl

De perfecte jeans
Wat maakt een jeans perfect? Wij vroegen het de gemiddelde man en ze zeiden allemaal: “de perfecte jeans moet aansluiten bij je figuur.” Er is niets zo lelijk als een spijkerbroek die veel te klein lijkt of eentje waar je als man in verzuipt. Ben je lang en slank, dan is een regular of slim fit perfect voor je. Ben je een man met een atletisch gebouwd lichaam? Je bovenbenen en je kuiten zijn vaak wat steviger, ga dan voor een regular fit of een boot cut. Toch iets steviger gebouwd? Ga dan absoluut niet voor een jeans met wijde pijpen. Dit maakt je nog kolossaler. Kies voor een model dat aan de bovenkant wat wijder is en aan de onderkant iets strakker zit.

Jeans voor mannen op Miinto.nl

Foto omslag: www.codyvsharp.tumblr.com, Blog/ Fashion Tag, www.thelavishsociety.co

You Might Also Like