Brands Fashion Inspiration Lifestyle Miinto Musthaves Trends Women

De hipste sportkleding voor een fit 2018!

sportkleding

De feestdagen zijn net voorbij en na alle kerstdiners, oliebollen en champagne hebben de meesten van ons er wel een kilootje bij gekregen. Niet getreurd, een nieuw jaar betekent een nieuw begin en dus ook goede voornemens! Nu alle feestdagen voorbij zijn is het weer tijd om prioriteiten te stellen en nieuwe doelen te bedenken. Beginnen met of meer gaan sporten is vaak een goed voornemen die we allemaal delen. Zoals we wel vaker horen: ”Summer bodies are made in Winter”! Helaas is het niet voor iedereen even makkelijk om de deur uit te gaan om te beginnen met sporten. Een goede motivatie voor ons vrouwen om te beginnen met sporten is het kopen van leuke sportkleding. Als we eenmaal een leuke sportoufit bij elkaar hebben moeten we deze natuurlijk wel showen in de sportschool! Speciaal voor de vrouwen die net dat extra beetje motivatie nodig hebben om te sporten, stelden wij de leukste sportoutfits samen van sportkleding te vinden op Miinto.nl voor een goed begin van 2018!

Sweat it out

sportkleding

Nike

 

Een sportief joggingpak kan niet missen in jouw sportgarderobe. It’s all about the basics! Kies voor een joggingpak in een neutrale kleur zoals zwart, grijs of donkerblauw en fleur je sportoutfit op met een gekleurd sportshirt eronder of leuke sportaccessoires. In een joggingpak kun je prima hardlopen in de winter omdat deze je lekker warm houdt. Tijdens de hele koude dagen kun je ervoor kiezen om je joggingpak te combineren met thermokleding. Laat de winter je niet in de koude kleren zitten. Schaf hippe sportkleding aan en sport voor een strak lichaam deze winter en aankomende zomer!

Sportkleding in Blue

sportkledingRohnisch 

 

Wil je tijdens het sporten er modieus uitzien? Dan zijn setjes met printjes erg leuk om mee te combineren! Sportleggings zijn in alle soorten kleuren en maten verkrijgbaar. Een strakke legging zorgt ervoor dat je spieren goed warm blijven en het voorkomt wrijving. Daarnaast komen de contouren van je lichaam beter naar voren. Vaak vind je er ook een bijbehorende sportbeha bij en kun je voor een kleurthema gaan of juist uitpakken met veel verschillende kleuren.

Fashionable Sportaccessoires

sportkleding

Sportaccessoires

 

Behalve sportkleding zijn ook sportaccessoires essentieel in jouw sportgarderobe. Zo heb je meerdere handige items die je mee kan nemen naar de sportschool zoals fitness handschoentjes of een trainingsband die in verschillende leuke kleuren verkrijgbaar zijn. Deze accessoires zijn super functioneel en maken jouw sportoutfit helemaal af!

Bron omslagfoto: Instagram Rohnish 

You Might Also Like