Boetiek of the Month Boetieks Interviews Miinto Spotlight

Boetiek van de maand: Irma Mode

In het centrum van Naaldwijk vind je Irma Mode. Al 17 jaar zijn ze gespecialiseerd in damesmode voor jong en oud. Van schoenen tot kleding en van sieraden tot handtassen, bij Irma Mode vind je absoluut een complete outfit volgens de laatste trends. In een persoonlijk interview met boetiek van de maand Irma Mode vertelt Maud alles over de boetiek, de populaire merken en natuurlijk de trends voor aankomend seizoen.

Boetiek Irma Mode Naaldwijk

Persoonlijke aandacht en klantvriendelijkheid

Deze twee belangrijke kernwaarden zijn de sleutel achter het succes van Irma Mode. Wanneer de klant binnen komt zorgen we niet alleen voor een lekker bakje koffie, maar ook voor een speciaal advies op maat door onze stylistes vertelt Maud. Natuurlijk zijn onze eigen stylistes getraind in het adviseren, maar één keer in de zoveel tijd komen er speciale stylisten van onze merken langs. Zo zorg je toch voor een stukje extra advies en iemand die alle ins en outs weet op het gebied van stoffen en kleuren. Naast het standaard kopje koffie hebben we ook een klantenpas, waarmee klanten kunnen sparen voor leuke acties en kortingen die ze via de post thuis of per mail kunnen ontvangen.

Boetiek Irma Mode Naaldwijk

De allerleukste merken en nieuwste musthaves

Door het brede aanbod van de leukste merken zorgen we dat iedereen van jong tot oud wel een passende outfit kan vinden, vertelt Maud. Zowel online als offline shop je de leukste merken bij  Irma Mode. Van merken zoals Supertrash, Josh V, EsqualoGuess en Airforce voor iedere vrouw is er wel een item wat bij ze past. Door de tijdloze collecties van deze merken is het makkelijk om een garderobe op te bouwen en deze aan te vullen met prachtige nieuwe items. Neem bijvoorbeeld zwarte enkellaarsjes, zegt Maud. Deze zijn gewoon een all time favorite en zie je elk jaar weer terug komen. Daarnaast zijn ze goed te combineren met nieuwe trends zoals de comfy lammy coats en parka’s. Door ze met een leuk jurkje te combineren maak je je outfit chique, maar toch ook stoer. Donkere kleuren zoals legergroen, marineblauw en antraciet, fake fur en lange truien/blazers die gedragen kunnen worden als jurk zijn de trends die we gaan terug zien aankomend seizoen.

Boetiek Irma mode Naaldwijk

Boetiek Irma Mode Naaldwijk

Boetiek Irma Mode Naaldwijk

P.S. Voor de allerkleinste shop je ook geweldig leuke kinderkleding, Irma Kids heeft recent de kinderwinkel geopend in Wateringen. Super gaaf!

Ben je benieuwd geworden naar de collectie van Irma Mode? Shop hun items dan hier op Miinto.nl!

You Might Also Like