Boetiek of the Month Boetieks Brands Fashion Hotspots Inspiration Interviews Miinto Musthaves News Spotlight Trends

Boetiek van de Maand: Finnz

Shop de leukste items van boetiek Finnz online op Miinto.nl!

In het zuiden van het land, midden in de stad Veghel in een prachtig monumentaal pand, vind je Finnz. Een mooie kledingwinkel die inmiddels niet meer weg te denken is uit het Veghelse centrum. Daarom hebben wij Finnz verkozen tot Boetiek van de Maand. In een gesprek met bedrijfsleidster Patty vertelt zij ons het geheim achter het succes van deze boetiek.

Brede en fashionable collectie met top kwaliteit

Bij Finnz is er een hele grote, brede collectie te vinden waar voor iedereen wel wat tussen zit. Zo vind je er, naast een brede heren- en damescollectie aan kleding, ook sieraden en accessoires. “Dat maakt onze winkel uniek”, vertelt Patty. Naast de brede collectie zijn er ook veel verschillende merken te krijgen bij Finnz. Zo zijn er voor volwassene merken als YAYA, Cast Iron en Drykorn. Voor de jongere doelgroep is er ALIX The Label, Scotch en Soda en Antony Morato. “ALIX The Label is persoonlijk ook mijn favoriete merk van dit moment, de jurkjes van dit merk hebben leuke, zomerse stofjes en de items zijn een beetje anders dan anders. Dat vind ik leuk aan dit merk”, vertelt Patty enthousiast. Bij Finnz is dus een ontzettend brede collectie te vinden. Waarbij alle items in de collectie een modisch tintje hebben met een goede kwaliteit.

Shop de leukste items van boetiek Finnz online op Miinto.nl!

Brede doelgroep

Finnz is geschikt voor een brede doelgroep, zo komen er meiden van zestien binnen, maar ook vrouwen van rond de vijftig of zestig. “We hebben dus voor elke leeftijd wel wat, doordat we een leuke mix proberen te creëren van zowel bekende- als onbekende merken. Door onze samenwerking met Miinto bereiken we een nog grotere doelgroep. Zo zijn er dingen die bijvoorbeeld in Amsterdam wel verkocht worden, maar bij ons in Veghel niet. Wij kunnen hierdoor een brede collectie inkopen. Als het niet bij ons in de winkel aansluit kunnen we het alsnog online verkopen op Miinto. Het is fijn om te merken dat je op deze manier een groter publiek bereikt”, vertelt Patty.

Klant is koning

Bij Finnz staat de koffie altijd klaar. “Het draait bij ons wel echt om service: de klant moet niet alleen in de winkel een goed gevoel hebben, maar ook als zij thuis zijn moeten zij nog blij zijn met hun aankoop en een positief gevoel hebben over onze winkel. Daarnaast bieden wij onze klanten altijd wat te drinken aan”, zegt Patty. Ook voor kadootjes kun je bij Finnz terecht; zij zorgen er dan voor dat het er extra leuk uitziet. “Op deze manier krijgen mensen een positief gevoel van onze winkel. Dit zijn allemaal dingen die we extra doen om onszelf te onderscheiden.”

Musthaves deze zomer

Volgens Patty is een echte musthave voor heren deze zomer de witte sneaker van Nubikk: “Deze zou iedere man in zijn kast moeten hebben”, vertelt zij. Voor dames zijn het blouses van het merk Dishe. Dit zijn stoere, exclusieve blouses met een leuke print. Daarnaast speelt Finnz in op de trend van veel kleur en printjes. Stoffen worden volgens Patty ook steeds belangrijker; mensen zijn steeds meer bezig met kwaliteit. Ze zijn opzoek naar iets wat wat langer meegaat. “Voor heren merken we dat het wat cleaner wordt. Dus basic truitjes of longsleeves bijvoorbeeld.”

Bron omslag: Miinto

You Might Also Like