Brands Fashion Inspiration Miinto Musthaves News Spotlight Trends Women

Ontwerp zelf je perfecte schoen bij ANNA van MILLS!

Shop schoenen van ANNA van MILLS online op Miinto.nl!

Één van de merken die we verkopen op Miinto.nl is ANNA van MILLS, een vrouwelijk en elegant merk met schoenen van een top kwaliteit. Het merk is opgericht door Anna. Zij heeft heeft altijd al wat met schoenen gehad. Er is volgens haar geen beter medicijn voor een lusteloos en onaantrekkelijk gevoel dan het aantrekken van een paar mooie hakken. Ze maken je benen langer, versterken de kuitspieren en geven elke look een elegante en zelfverzekerde touch.

ANNA van MILLS

Als echte schoenen fanaat was Anna altijd opzoek naar het perfecte paar hakken. Vrouwelijk, elegant, stijlvol en van een goede kwaliteit. Toen de zoektocht naar deze perfecte schoen weer eens uitliep op een grote teleurstelling, besloot Anna om haar eigen schoenen te ontwerpen en maken. Ze besloot te verhuizen naar Amsterdam en dit is waar het hele avontuur begon. Een avontuur vol met beproevingen en uitdagingen die resulteerde in haar eigen schoenenmerk genaamd ANNA van MILLS. Het merk staat voor alles waar zij in gelooft: persoonlijkheid, eenvoud, kwaliteit, vrouwelijk met een stoutmoedige twist en uniekheid.

Shop schoenen van ANNA van MILLS online op Miinto.nl!

Het concept

Het concept van ANNA van MILLS is het combineren van het oude beroep van schoenmakerij met de nieuwste innovatieve 3D online technologieën. Het doel is om elke vrouw de gelegenheid te geven om online haar perfecte paar schoenen te ontwerpen. Het ontwerpproces begint met een basic enkellaarsje, shootie of pump. Deze wordt vervolgens stap voor stap aangepast. De collectie van het merk biedt meer dan 45.000 mogelijke combinaties met behoud van dezelfde elegante look & feel. Wanneer de schoenen uiteindelijk besteld zijn, worden deze handmatig gemaakt in de Italiaanse werkplek waar de schoenen gemaakt worden. Vervolgens worden de schoenen prachtig ingepakt, voordat ze naar je worden verstuurd.

Shop schoenen van ANNA van MILLS online op Miinto.nl!

ANNA van MILLS op Miinto.nl

Op Miinto.nl worden een aantal modellen verkocht. Deze acht best verkochte modellen laten de elegante en vrouwelijke uitstraling van de schoenen van ANNA van MILLS heel goed zien. Combineer bijvoorbeeld een laarsje van zwart leer bij een mooie skinny jeans en een nette blouse. Of kies voor één van de mooie pumps en combineer deze met een leuke zomerjurk.

Shop schoenen van ANNA van MILLS online op Miinto.nl!

Bron omslag: ANNA van MILLS

You Might Also Like