Bloggers

Gastblog NonstopNikki; Shoe Trend: De muil

A woman can never have enough shoes, right? Dat de zon weer begint te schijnen en de temperatuur eindelijk een beetje oploopt, is natuurlijk een goed excuus om nieuwe schoenen te kopen. Een schoenentrend voor dit voorjaar is de muil. Deze schoenen behoren niet langer alleen tot de comfortschoenen, maar ze zijn ineens ook enorm fashionable! Of het nu een platte muil is, laag met blokhak of in sneakervorm, niets is ondenkbaar.

Wat is een muil?

Als ik het woord muil hoor denk ik aan een lompe schoen, terwijl de schoenen eigenlijk enorm vrouwelijk en chic kunnen zijn. Een muil is een soort instapper of een “halve pantoffel”, wat ook niet veel beter klinkt. Of het nu een platte muil is, laag met blokhak, met een espadrille onderkant of in sneakervorm, deze zomer zul je ze in ieder geval veel gaan spotten in alle soorten en maten.

 

 

 

 

Deabused

Waarom zijn ze ineens hip?

Het voordeel aan de schoenen is, is dat ze perfect zijn voor dat “net-niet” weer, waar we in Nederland nogal vaak last van hebben. Zo zullen de schoenen op koude ochtenden prima kunnen, maar zijn ze ook perfect als het juist gedurende de dag warmer wordt. Onder een rok, korte of een lange broek, de schoenen zijn enorm fijn te combineren. Dankzij het chique uiterlijk van de schoen zijn ze enorm geschikt voor een day at the office, terwijl ze dankzij het makkelijk in en uitstappen van de schoen ook perfect zijn voor een dagje winkelen of een bezoekje aan het strand. Naast dat de schoen er erg fashionable uit ziet, is hij ook nog eens super comfy. Do I need to say more?

Miinto verkoopt onder andere muiltjes van Kanna en Deabused.

 

Bron omslag: Kanna

You Might Also Like