Fashion Inspiration Men Miinto Musthaves Trends

6x: onmisbare basics voor mannen

Heren, vinden jullie het ook vaak moeilijk om de juiste kledingstukken bij elkaar te combineren? Je bent hierin niet alleen! Dit is namelijk een veelvoorkomend probleem bij mannen. Hierdoor blijf je vaak hangen in dezelfde outfit en draag je dus regelmatig hetzelfde. De oplossing hiervoor is het hebben van de juiste basics. Wanneer je investeert in de juiste basics kun je eindeloos combineren en heb jij altijd een goede kledingstijl! Wij hebben voor jullie de zes belangrijkste basics op een rijtje gezet.

Een wit overhemd

Een goed wit overhemd is zo’n item waarin je best mag investeren. Met een kwalitatief goed overhemd kun je ontzettend lang vooruit en daarnaast is dit item simpelweg onmisbaar. Je draagt je witte overhemd casual en zakelijk. In de winter én in de zomer.

Een colbert

Een colbert is onmisbaar in de kledingkast van iedere man. Soms is een overhemd nét niet netjes genoeg en vraagt de gelegenheid om een serieuzere look. Wanneer je een colbertje draagt over een wit overhemd oogt dit gelijk ontzettend netjes en zakelijk. Ook in je vrije tijd is dit jasje prima te dragen, combineer hem dan met een basic T-shirt en een casual slim fit jeans.

Effen pullover

Een effen pullover kan elke look met een overhemd afmaken. Heb je een nette gelegenheid? Dan is deze combinatie altijd goed! Door de combinatie van het overhemd en de pullover wordt de look in zijn geheel een stuk netter. Voor een meer casual look draag je een pullover over een basic T-shirt.

Een jeans

De jeans is zo’n item die elk jaar opnieuw terugkomt, het is een tijdloos item die simpelweg altijd goed is. Een jeans is altijd goed, hiermee kun je de plank bijna niet misslaan. Investeer in een perfect passende jeans en je kan er jaren mee vooruit!

Effen T-shirts

Een effen T-shirt is nooit verkeerd! Het is echter wel belangrijk dat je de juiste maat koopt van dit item. Wanneer een T-shirt te groot is komt het namelijk al snel erg onverzorgd over. Daarnaast zijn T-shirts te dragen boven een jeans en ook zijn ze te gebruiken als ondershirt onder een overhemd of trui.

Een riem

Een goede riem mag niet ontbreken in je kast! Ook dit is het investeren waard. Koop een mooie leren riem in het zwart, bruin of grijs en je kan er jaren mee vooruit.

Basics heren

Pullover: GANT, T-shirt: Just Junkies, Overhemd: Pearly King, Colbert: Scotch & Soda, Riem: Aipelle, Jeans: G-star

Bron omslag:

You Might Also Like