Gratis verzending vanaf €50,- | Shop bij de beste zelfstandige kledingwinkels
Shop bij de beste zelfstandige kledingwinkels
Menu
GRATIS VERZENDING VANAF 50 EUR EN GRATIS RETOURNERING
Mandje
0

Je winkelmandje is leeg

Duurzaam

Miinto’s selectie van merken en producten die worden gedreven door het verlangen om de mode-industrie duurzamer te maken.

We controleren de merken op deze pagina voortdurend op basis van hun toewijding aan zowel milieu- en sociale verantwoordelijkheid als dierenwelzijn.

We erkennen dat geen enkel merk perfect is, maar we willen degenen benadrukken die een bewuste poging doen om het beter te doen.

Bewust uitgekozen door Europa's beste onafhankelijke modeboetieks

Vintage

Schoenen

Nieuws

Tassen

Miinto's verantwoordelijkheid

Our journey towards improving the sustainability of our packaging.

Ons traject om de duurzaamheid van onze verpakkingen te verbeteren.

De weg naar duurzamere verpakkingen is een lopend proces, maar vooral een doel waar Miinto zich sterk voor inzet. We zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en zijn toegewijd aan innovatie en het zoeken van nieuwe, duurzamere verpakkingsalternatieven.

Milieuvriendelijke verpakkingen zijn een centraal onderdeel van Miinto’s toewijding aan het opbouwen van een duurzamere toekomst voor de mode-industrie.

Omdat we als bedrijf groeien en elk jaar een toenemend aantal pakketten verzenden, werd het een prioriteit voor ons om over te schakelen op milieubewuste verzendmaterialen en om oplossingen te vinden om onze verpakkingen te verminderen, hergebruiken en recyclen.

Hier kun je meer lezen over onze verpakkingen.

Onze samenwerking met het Rode Kruis

Wij geloven in het creëren van een duurzamere en gelijkere wereld – voor iedereen. Miinto werkt nu samen met Rode Kruis om mensen in nood te helpen. Als je winkelt op Miinto, heb je de mogelijkheid om een bedrag naar keuze te doneren aan een van hun talrijke projecten over de hele wereld. Alle ingezamelde fondsen worden volledig gedoneerd aan het Deense Rode Kruis.

Ga naar de website van het Rode Kruis om meer te lezen over hun huidige projecten.

266000

Were donated to Red Cross in 2017 & 2018