>>> Shop lokaal online! Gratis verzending vanaf €50. Let’s go shopping! <<<
Merken

De mooiste accessoires

Wij vrouwen weten als geen ander dat je je look kan laten spreken met de juiste accessoires! Die ene ketting of toch een bijzondere hoed zorgen er niet alleen voor dat je meer straalt, maar dat je outfit meer tot zijn recht komt en een originele en persoonlijke twist krijgt. In de collectie damesaccessoires op Miinto.nl heb je onder andere keuze uit verschillende sjaals, armbanden, handige portemonnees, horloges en riemen. Zo vind je elk seizoen bijpassende accessoires.

Ga in de lente en zomer voor een hippe zonnebril een grote strandhoed met een bijpassende strandtas. Voor de herfst en winter kies je voor warme handschoenen, fijne gebreide sjaals en diverse soorten mutsen.

Laat zien wie je bent door je outfit af te maken met een horloge of toffe armband. Niet alleen vanuit praktisch oogpunt heb je een horloge nodig, ze geven je look daarnaast ook de finishing touch.

Op Miinto vind je horloges in alle soorten en maten. Van luxe varianten zoals een horloge van Kyboe tot betaalbare varianten van Oozoo en Cluse. Je combineert jouw horloge met een stoere armband van Buddha to Buddha of juist met een vrolijke, felgekleurde armband van SCMYK.

Switch binnen handomdraai van een simpele dagelijkse look naar een party-proof outfit met de perfecte accessoires. Je shopt ze eenvoudig online!

Geen producten gevonden

Probeer je zoekopdracht te verfijnen met behulp van de filters hierboven.